![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
un fard bun am gasit la burjois, coolistar si lancome oricum pt mai multa stabilitate fardului este bine sa te dai cu putin fond te ten pe pleoapa mobila, la mine cel putin functioneaza. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si la mine tine mai mult fardul daca pun fond de ten sau anticearcan pe ploapa mobila
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
ala sincer eu folosesc rimel de la avon are doua tuburi unul cu gel pentru volum si altul(negru sau alte preferinte)pentru alungire.zice ca are efect de gene false si sincer mie imi place foarte mult.mai am si ''super full mascara''este in tub gri(tot de la avon),facea intr-o vreme reclama la el la tv.acuma a aparut ceva ruj(apare in reclama avon)care arata foarte bine.este ruj cu efect de luciu de buze si in catalog si la tv arata super.mi-am cumparat,nu arata rau si are sclipirea aceea de luciu,dar nu chiar asa intensa cum pare.(daca te intereseaza pretul este 220.000).in legatura cu prescurtarile incerc sa nu le mai fac:P pupik (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma tenteaza foarte mult o paleta profesionista de farduri, banuiesc ca MAC, Makeup forever si alte firme detin asa ceva. Ce gasesc sa-mi iau in Romania?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi-am luat de curand un fard de pleoape Beguine, mi se pare bun, rezista destul de bine si are o culoare frumoasa, sidefata. Si tusul de ochi tot din gama lor este foarte bun si usor de folosit.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 24-September 07 Member No.: 2,293 ![]() |
Farduri bune...pai sa vedem...
marci mai ieftine...Seventeen mi se pare ca sunt mult mai bune in ultimul timp, acum ceva vreme aveam o impresie cam proasta despre ei, Avon sub nicio forma , Oriflame nu am incercat dar par la fel de proaste, Ruby Rose intr/adevar, desi multa lume nu ma crede, sunt bune dar si aici depinde mult de culori, unele rezista mai bine decat altele...cele Golden Rose sunt nasoale desi le-au saltat pretul surprinzator de mult... Max Factor nu am incercat dar nici nu mi/a facut cu ochiul prea mult ca si Maybelline de altfel. L'Oreal au si ei produse bune, fardurile pe care le am au ma multumesc, Deborah par k lumea, Bourjois doar cele deschise la culoare si sidefate, Biguine intr/adevar sunt de calitate nu numai fardurile dar si oja. Pupa imi mai plac iarasi f mult...iar daca vreti farduri mate bune incercati Dior ca nu o sa va para rau... Personal sunt o mare fana a produselor Sephora care sunt f acceptabile ca pret si de foarte buna calitate. De asemenea va mai recomand si pe cele Vollare pe care le gasiti pe la chioscurile de la Unirea alaturi de Ruby Rose. F mare atentie la fardurile Jade si Bourjois care se vand alaturi de Ruby Rose ca sunt niste facaturi...pe cele originale le gasiti in magazin la Unirea si intr/adevar jade par de calitate. In rest daca e sa recomand ceva as recomanda oja Dior, glossurile Lancome (Jucy Tubes) daca vreti chestii de marca intr-adevar. Iar la creionul dermatograf il recomand pe cel Ada, banal, din piata sau de oriunde ca bate multe marci de prestigiu. Concluzia este: daca vreti farduri ca sa nu se stranga, sau intr-adevar rezistente la apa singurele de genul asta sunt cele profesionale folosite pentru filme, recalame, etc...cam nimic din ce e pe piata la noi poate fi marca marcii nu a multumit pe toata lumea....cu putin fond de ten pe pleoapa se mai rezolva problema... Daca nu v-a plictisit mesajul astept comentarii in cazul in care va decideti sa incercati ceva recomandat de mine... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Shiseido - Hydro-Power Eye Shadow, e crema, dar pe ochi juri (pe rosu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ca-i pudra. Exista in 9 culori.
(IMG:http://www.shiseido.de/01produkte/stmbilder/31.jpg) Getuta, eu una tot imi zic ca nu mai dau bani pe oje de nu stiu ce firme, m-au dezamagit toate inafara de Jil Sander, dar fac ce fac si tot imi mai cumpar cate una. Oja Dior n-as recomanda-o. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu de exemplu folosesc seventeen, si sunt multumita. am si Ja-de cateva...oja de la ei mi se pare buna.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
offtopic: kalua, mie oja de la sephora mi se pare foarte buna
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/oja.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 24-September 07 Member No.: 2,293 ![]() |
Eu am fost multumita de oja Dior si de cea de la Bourjois...desi nu le/am mai folosit de cam multa vreme...din pacate celelalte mai ieftine pe care le/am avut mi-au distrus unghiile...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 07:33 PM |
|