![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Si mie mi se par bune fardurile de ochi de la Sephora.
In ceea ce priveste oja, dupa ce am avut niste probleme cu unghiile, nu mai folosesc decat intaritorul de unghii de la Favisan, care e de altfel un lac incolor stralucitor si foarte rezistent. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Nu ma omor dupa produsele L`oreal in general,dar fardurile lor pot spune ca-s bune..am un set de farduri si un dermatograf de care`s foaaarte multumita.Parca nici demachiantu` nu le face fata:)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Walpu, Make Up For Ever gasesti la noi. Iti scriu pe mess adresa de unde poti lua. Kiss!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu duc dor de niste farduri mai bune (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) insa inca n-am descoperit ceva extraordinar care sa merite banii, care bani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mi-as lua o trusa profesionista, problemu' e de unde. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
cami777 |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaaa, niste farduri bune mi-as lua si eu, dar inca nu stiu ce anume si mai ales de unde...prefer lucrurile de foarte buna calitate si din pacate nu le prea gasesc pe la noi
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Eu am incercat sa gasesc la B&B trusa de la Deborah, de care vorbea Walpu, dar nu o mai au de ceva vreme...
Am vazut, in schimb, o trusa de la Jade, asta mai exact: http://www.jade-danya.com/products/product...amp;familyID=60 O are careva dintre voi? Ce fel de experiente ati avut cu fardurile de la Jade? Merita trusa asta, 140 lei? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu am o parere foarte buna despre fardurile Jade. Cred ca am mai scris pe forum despre ele.
Ca sa nu mai vorbim ca au o paleta de culori extrem de variata, cu nuante greu de gasit la anumite firme de renume. Deci merita! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Eu am o parere foarte buna despre fardurile Jade. Cred ca am mai scris pe forum despre ele. Ca sa nu mai vorbim ca au o paleta de culori extrem de variata, cu nuante greu de gasit la anumite firme de renume. Deci merita! Sarumana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am avut de la Jade doar un luciu de buze, care intr-adevar, mi-a placut. Cred ca o sa ma autocadorisesc de Craciun cu o trusa din asta. Mai ramane sa invat cum sa ma machiez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am vazut si eu sephora de 2 culori si mi s-au parut destul de ieftine (cam 40 ron). ar trebui sa mi iau si eu cateva.. un lila, un auriu..
ultimul pe care mi l-am luat e de la bourjois. mono, negrul acela care are irizatii albastre. noir foret.. sau cva de genul. foarte dragut, merge pt smoky eyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Sarumana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am avut de la Jade doar un luciu de buze, care intr-adevar, mi-a placut. Cred ca o sa ma autocadorisesc de Craciun cu o trusa din asta. Mai ramane sa invat cum sa ma machiez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu mare placere! Si cu machiajul nu-ti face probleme. E floare la ureche daca pui in practica ce scriu fetele pe forum. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:54 PM |
|