![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot ziceati de Ja-de, trusa asta is a killer (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/artists.jpg)
Eu stiam numai de Maybelline Jade, in varianta nemteasca, acum inteleg ca la origine are ceva talent si jade asta. Ati vazut pe undeva trusa asta, cadaca nu o s-o am fac ca trenu'? Am palpitatii deja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Walpu, importatorii de Revlon din Romania distribuie si Jade. Ar trebui sa o gasesti usor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
N-am vazut-o pe asta, dar nici nu le-am cerut sa imi arate toate trusele de la Jade. Cea pe care am postat-o eu, am gasit-o la B&B, in Bega si la Mon Parfum, in Mall.
Intr-adevar, si asta are niste culori superbe. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta se cheama artist's palette si e cam cea mai completa, o vreaaaaaaaaaaau. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) scuzati istericalele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai...arata atat de bine trusa cu pricina Walpu, ca abia rezist si eu sa nu mi-o cumpar, daca oi gasi-o, evident. Eu nu prea mai folosesc decat 2 culori de fard de la Revlon (pentru care trebuie sa-i multumesc dragei Ala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) bej natural si maron inchis (pe post de contur), dar parca ma bate gandul sa ma apuc din nou sa ma joc cu culorile, mai ales ca v-am vazut pe voi pe aici si-mi dati o groaza de idei.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, unde pe net ai gasit-o? Ca o caut si 'nica! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
far de ochii jade folosesc si eu sunt superbe nuantele , calitatea la fel
nu mai vb de glossuri lucesc asa frumos si tin, MF e nimic pe langa jade rimel n am incercat de la jade pt ca folosesc MF si sunt super multumita |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am avut si eu mazgalici pentru pe la ochi de la Jade, dar nu mi s-a parut cine stie ce. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, uite aici!
Nu e vorba despre fuziunea maybelline jade care e la voi in Germania, ca fardurile maybelline nu mi se par grozave in sine, ci despre Ja-de, originara de la mama ei. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astia nu cred ca au treaba cu Jade de la Jade Maybelline, Jade erau nemtii, au fost inghititi de L'Oreal, apoi au fuzionat cu Maybelline New York (ei de fapt o numesc cooperare). Am citit, firma de care apartine e Danya Cosmetics Ltd in Israel.
M-am uitat eu si dupa Ja-de, ca m-am gandit c-ai pus liniuta numai de frumusete acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar Google-ul n-a bagat in seama cratima. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu le scriu un e-mail si-i intreb unde si cum se ajunge la produsele lor. Pun raspunsul aici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:42 AM |
|