IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fard bun - Chiar nu exista?!
walpurgik
post Nov 30 2007, 11:09 AM
Post #81

Musafir

Ca tot ziceati de Ja-de, trusa asta is a killer (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/artists.jpg)
Eu stiam numai de Maybelline Jade, in varianta nemteasca, acum inteleg ca la origine are ceva talent si jade asta. Ati vazut pe undeva trusa asta, cadaca nu o s-o am fac ca trenu'? Am palpitatii deja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Nov 30 2007, 11:17 AM
Post #82

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Walpu, importatorii de Revlon din Romania distribuie si Jade. Ar trebui sa o gasesti usor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
didilica
post Nov 30 2007, 11:26 AM
Post #83

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

N-am vazut-o pe asta, dar nici nu le-am cerut sa imi arate toate trusele de la Jade. Cea pe care am postat-o eu, am gasit-o la B&B, in Bega si la Mon Parfum, in Mall.

Intr-adevar, si asta are niste culori superbe.

+Quote Post
walpurgik
post Nov 30 2007, 11:38 AM
Post #84

Musafir

Merci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta se cheama artist's palette si e cam cea mai completa, o vreaaaaaaaaaaau. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) scuzati istericalele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Nov 30 2007, 12:47 PM
Post #85

Musafir

Vai...arata atat de bine trusa cu pricina Walpu, ca abia rezist si eu sa nu mi-o cumpar, daca oi gasi-o, evident. Eu nu prea mai folosesc decat 2 culori de fard de la Revlon (pentru care trebuie sa-i multumesc dragei Ala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) bej natural si maron inchis (pe post de contur), dar parca ma bate gandul sa ma apuc din nou sa ma joc cu culorile, mai ales ca v-am vazut pe voi pe aici si-mi dati o groaza de idei.

+Quote Post
kalua
post Nov 30 2007, 12:56 PM
Post #86

Musafir

walpu, unde pe net ai gasit-o? Ca o caut si 'nica! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
divi2007
post Nov 30 2007, 05:14 PM
Post #87

Musafir

far de ochii jade folosesc si eu sunt superbe nuantele , calitatea la fel

nu mai vb de glossuri lucesc asa frumos si tin, MF e nimic pe langa jade
rimel n am incercat de la jade pt ca folosesc MF si sunt super multumita

+Quote Post
kalua
post Nov 30 2007, 09:19 PM
Post #88

Musafir

Am avut si eu mazgalici pentru pe la ochi de la Jade, dar nu mi s-a parut cine stie ce. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Nov 30 2007, 09:26 PM
Post #89

Musafir

Kalua, uite aici!
Nu e vorba despre fuziunea maybelline jade care e la voi in Germania, ca fardurile maybelline nu mi se par grozave in sine, ci despre Ja-de, originara de la mama ei.

+Quote Post
kalua
post Nov 30 2007, 09:48 PM
Post #90

Musafir

Astia nu cred ca au treaba cu Jade de la Jade Maybelline, Jade erau nemtii, au fost inghititi de L'Oreal, apoi au fuzionat cu Maybelline New York (ei de fapt o numesc cooperare). Am citit, firma de care apartine e Danya Cosmetics Ltd in Israel.
M-am uitat eu si dupa Ja-de, ca m-am gandit c-ai pus liniuta numai de frumusete acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar Google-ul n-a bagat in seama cratima. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu le scriu un e-mail si-i intreb unde si cum se ajunge la produsele lor. Pun raspunsul aici.

+Quote Post

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:42 AM