![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost in recunoastere dupa Ja-de, standul de testere arata foarte bine. Nu mi-am gasit paleta mult ravnita. Dintre fetele care au folosit aceste farduri, pe stand mi se pareau foarte sidefate, ceea ce mi-ar si placea, sunt intr-adevar asa, au pigment puternic. Asta e tot ce am vazut si imi vine greu sa aleg sa-mi iau ceva.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/highlightts.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/gift.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/color_symphony_new11.jpg) astea ultimele chiar nu par sidefate, numai primele 2 bucati. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am avut si eu un fard de la Jade gri argintiu mi-a placut tare mult.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Primele 2 din ultima imagine erau si la noi, cea mare nu era. Am intrebat-o pe vanzatoare si a zis ca doar astea le aduc de la Jade.
A doua mi se pare mai faina, prima are pe primul rand vertical niste culori care nu le foloseti prea des. Waplu am vazut la Yves Rocher un fard spuma verde superfain, aveau si alte culori. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Walpu, mie-mi plac toate 3 casetele. Daca oricum amestgeci culori eu zic ca e ok prima, chiar daca sunt cateva fardulete acolo pe care unii le-ar considera turbate. A doua mi se pare comuna ca si nuante. A treia imi place mult. Chiar daca sunt mate, daca se intind bine, poti avea un efect spectaculos. Sa-mi zici si mie ce alegi. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
a incercat cineva Make Up For Ever? am inteles ca in bucuresti se gasesc la sephora, in constanta inca nu le-am vazut. vreau sa stiu daca sunt bune
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Am eu a treia trusa Ja-de si din toate fardurile de acolo doar 3 nuante sunt perfect mate! Restul au de la un sidef subtil pana la unul foarte intens!!! Nu spun ca glossul venit cu trusa ma termina!!! L-as purta si in somn (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
EU. Au magazin de prezentare si punct de vanzare separat de Sephora. Eu la Sephora n-am vazut. Dar o sa ma uit. da-ne detalii cu make up for ever..din cate am auzit si eu la kruger se lucreaza cu make up for ever.. lemonade, iti spun sigur sigur ca in sephora din ro nu sunt |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu am fost machiata recent cu Make Up Forever si m-am indragostit de ele.
Am inteles ca au magazin de prezentare undeva vis a vis de Marriott. Acum nu am timp sa ajung acolo, dar dupa Craciun cu siguranta imi fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
multam fain lemonade si ala (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) . o sa ma documentez pe net unde-i gasesc si la prima vizita la capitala ii atac putin....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:25 AM |
|