IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fard bun - Chiar nu exista?!
walpurgik
post Dec 4 2007, 07:33 PM
Post #91

Musafir

Am fost in recunoastere dupa Ja-de, standul de testere arata foarte bine. Nu mi-am gasit paleta mult ravnita. Dintre fetele care au folosit aceste farduri, pe stand mi se pareau foarte sidefate, ceea ce mi-ar si placea, sunt intr-adevar asa, au pigment puternic. Asta e tot ce am vazut si imi vine greu sa aleg sa-mi iau ceva.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/highlightts.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/gift.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/color_symphony_new11.jpg) astea ultimele chiar nu par sidefate, numai primele 2 bucati.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 4 2007, 07:57 PM
Post #92

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am avut si eu un fard de la Jade gri argintiu mi-a placut tare mult.

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 6 2007, 11:36 AM
Post #93

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Primele 2 din ultima imagine erau si la noi, cea mare nu era. Am intrebat-o pe vanzatoare si a zis ca doar astea le aduc de la Jade.
A doua mi se pare mai faina, prima are pe primul rand vertical niste culori care nu le foloseti prea des.
Waplu am vazut la Yves Rocher un fard spuma verde superfain, aveau si alte culori.

+Quote Post
Bia
post Dec 6 2007, 04:18 PM
Post #94

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Walpu, mie-mi plac toate 3 casetele. Daca oricum amestgeci culori eu zic ca e ok prima, chiar daca sunt cateva fardulete acolo pe care unii le-ar considera turbate. A doua mi se pare comuna ca si nuante. A treia imi place mult. Chiar daca sunt mate, daca se intind bine, poti avea un efect spectaculos. Sa-mi zici si mie ce alegi. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Altheea
post Dec 20 2007, 02:54 PM
Post #95

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

a incercat cineva Make Up For Ever? am inteles ca in bucuresti se gasesc la sephora, in constanta inca nu le-am vazut. vreau sa stiu daca sunt bune

+Quote Post
geoo
post Dec 20 2007, 03:10 PM
Post #96

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Am eu a treia trusa Ja-de si din toate fardurile de acolo doar 3 nuante sunt perfect mate! Restul au de la un sidef subtil pana la unul foarte intens!!! Nu spun ca glossul venit cu trusa ma termina!!! L-as purta si in somn (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !

+Quote Post
Bia
post Dec 20 2007, 06:01 PM
Post #97

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(Altheea @ Dec 20 2007, 02:54 PM) *
a incercat cineva Make Up For Ever? am inteles ca in bucuresti se gasesc la sephora, in constanta inca nu le-am vazut. vreau sa stiu daca sunt bune

EU. Au magazin de prezentare si punct de vanzare separat de Sephora. Eu la Sephora n-am vazut. Dar o sa ma uit.

+Quote Post
dizzye
post Dec 20 2007, 09:44 PM
Post #98

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,398

QUOTE(Pink Lemonade @ Dec 20 2007, 06:01 PM) *
EU. Au magazin de prezentare si punct de vanzare separat de Sephora. Eu la Sephora n-am vazut. Dar o sa ma uit.

da-ne detalii cu make up for ever..din cate am auzit si eu la kruger se lucreaza cu make up for ever..
lemonade, iti spun sigur sigur ca in sephora din ro nu sunt

+Quote Post
Ala80
post Dec 21 2007, 01:55 AM
Post #99

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu am fost machiata recent cu Make Up Forever si m-am indragostit de ele.
Am inteles ca au magazin de prezentare undeva vis a vis de Marriott. Acum nu am timp sa ajung acolo, dar dupa Craciun cu siguranta imi fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Dec 21 2007, 12:24 PM
Post #100

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

multam fain lemonade si ala (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) . o sa ma documentez pe net unde-i gasesc si la prima vizita la capitala ii atac putin....

+Quote Post

15 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:25 AM