IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Carnet de... soferita
pescarush
post May 10 2009, 07:50 PM
Post #111

Musafir

Doctore, lasa ca si eu l-am luat din a 3-a incercare in tara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am picat poligonul de 2 ori. Pe vremea aia se dadea poligon - he he he, ce baba sunt, asta a fost in 1993. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Aici am avut 3 examene diferite (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ca asa-s astia in Ontario, mai cu motz. Primul teoretic, al 2-lea road test (G2) si urmatorul, testul pe autostrada (asta include si prin oras, cu parcari etc, doar ca are in plus si autostrada), G full. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Bine, daca te simti in stare, te poti duce dupa cel teoretic direct la G full, dar eu nu eram in stare, cand abia venisem, asa ca l-am dat dupa 4 ani, cand aveam experienta si pe autostrada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Diferenta intre G2 si G full este doar ca la G2 n-ai voie sa bei nimic inainte de a te urca la volan, si este valabil 5 anni, pe cand G full este permanent. Le-am luat pe toate din prima aici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post May 10 2009, 07:59 PM
Post #112

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

@Pesca: Teoreticul, acolo, contine si informatii din astea tehnice despre masini si amenzi?
Eu nu inteleg de ce trebuie sa fie retinute detalii care cel mai probabil nu-ti vor folosi niciodata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 10 2009, 08:08 PM
Post #113

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ca asa s-a gandit un nene care se plistisea tare (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 10 2009, 09:03 PM
Post #114

Musafir

La ce fel de detalii tehnice te referi, Fanny? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Daca e vorba de componente ale masinii, i.e. motor si alte chestii, nu! Pentru ca oricum nu-ti repari singur masina (daca stiu sa-mi gasesc roata de rezerva sunt experta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) In schimb, amenzi si demerit points sunt subiecte de "examen", sa nu spui apoi ca n-ai stiut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, e important sa stii daca ai calcat pe bec, la ce sa te astepti, creste constiinciozitatea, si la cum te ard astia la asigurare... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) e chiar util sa le stii.

E.L. am uitat sa precizez ca aici ai dreptul sa conduci si numai cu G2 (deci numai dupa examenul teoretic), daca sta in dreapta o persoana (mai curajoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) care are G full de cel putin 4 ani. Cam asa fac pustanii, care isi iau teoreticul la 16 ani, si pana merg la road test, conduc cu parintii langa ei. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) acum realizez ca mai sunt 2 ani pana are dreptul fiu-meu sa-si dea examenul. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

This post has been edited by pescarush: May 10 2009, 09:12 PM

+Quote Post
Fanny
post May 10 2009, 09:12 PM
Post #115

Moderator Global

uite un exemplu dintr-un test:

Amestecarea uleiului cu apa este provocata de:
a. deteriorarea garniturilor de etansare a camasilor cilindrilor;
b. fisurarea pistoanelor blocului motor;
c. fisurarea blocului motor;

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 10 2009, 09:47 PM
Post #116

Musafir

wtf?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si la ce-ti foloseste? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ca oricum nu tragi pe dreapta, sufleci manecile si bagi mainile pana la cot pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
oare si eu am avut intrebari de genul asta in '93? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu-mi mai amintesc, si oricum, ca in studentie, dupa ce ai luat examenul, dai erase memory. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 10 2009, 09:53 PM
Post #117

Moderator Global

Sunt niste chestii de mecanica pe care mi le buchiseste Mr. F. Eu nu pricep nimic... doar frustrarile survenite din cauza acestui capitol. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 11 2009, 02:02 AM
Post #118

Musafir

Fanny, spor la invatat! Tin pumnii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Hai ca nu-i asa greu teoreticul, si parca se trece cu 22 pct din 26. Nu cred sa fie asa multe de mecanica.

+Quote Post
Fanny
post May 11 2009, 07:15 AM
Post #119

Moderator Global

Multam!
Sunt vreo 2 sau 3 intrebari de mecanica in chestionarele de pe net, deci e musai de stiut restul ca pe apa. Eu vreau sa ma apuc de scoala prin iulie, dupa ce ma voi hodini putin in vacanta si dupa ce se vor elibera un pic strazile.

+Quote Post
Teocris
post May 11 2009, 07:16 AM
Post #120

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Un cunoscut a prins la sala 7! intrebari de mecanica cuprinse in chestionar.
Nu vreau sa par prea "feminista", insa...La barbati cred ca este mai usor pentru ca ei au masinile in sange si chiar daca nu sunt asi in mecanica tot mai pricep ceva insa o femeie? O si vad la marginea drumului gatita foc, cu sandalute cu toc, unghiile facute, cum deschide ea capota masinii si verifica problemele de la motor (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Iti incarci memoria cu lucruri pe care nu le vei folosi niciodata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

15 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 02:43 PM