IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 12 13 14 15 >  
Reply to this topicStart new topic
> Carnet de... soferita
kalua
post May 30 2009, 09:20 AM
Post #131

Musafir

Eu cred ca as pica examenul teoretic daca ar trebui sa-l mai dau o data acum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stiu semnele de circulatie, ma rog, chestiile de care am nevoie, dar o gramada de teorie de-a dragul teoriei am si uitat-o dupa examen.
Mie mi s-a stricat masina-n drum o singura data, acum vreo 15 ani, a inceput sa iasa fum de sub capota. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am tras pe dreapta si 90% din masinile care au trecut pe-acolo au oprit, se facuse de-acum coada in spatele meu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Care era bagat jumatate in masina si-si dadea cu parerea ce are bubuta, care imi oferea mobilul sa dau telefoane, foarte draguta lumea. Dupa vreo 10 minute a aparaut si seful meu de pe-atunci si a preluat aproape toti pasii urmatori (omul a fost prima data mecanic de avioane cu patalama).

scorpi, aici sunt semne de-alea, vorba fetelor, e pus gresit.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post May 30 2009, 09:45 AM
Post #132

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Sigur e pus gresit. Daca intorci un semn de circulatie cu susul in jos nu-i schimbi intelesul "legal".

+Quote Post
scorpirescu
post May 30 2009, 10:38 AM
Post #133

Musafir

Il am montat chiar aproape de blocul meu si o sa vi-l pozez... si o sa incerc sa fac si o schema si sa-mi spuneti cine are prioritate ca io nu stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post May 30 2009, 01:53 PM
Post #134

Musafir

Ce imbecili! Eu zic sa faci o sesizare la politia rutiera.

+Quote Post
happyCat
post May 30 2009, 09:53 PM
Post #135

Musafir

Si eu as zice ca e semnul gresit, dar poate ca gresesc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

La noi in localitate au introdus astia niste masuri de restrictionare a vitezei, se numesc 'traffic calming measures'. Ok, iar ca rezultat s-au inmultit accidentele, au fost vreo trei de cand le-au impus, de unde pana atunci nu fusese nici un accident in locul respectiv.
Si ca sa vezi cat de destepti sunt, au pus un semn invers: triunghiul aceala care inseamna sa dai prioritate si se deseneaza pe asfalt, l-au pus cu susul in jos. Apoi l-au sters, si l-au desenat cum trebuie, dar tot se mai vede si cel vechi, deci sunt 2 triunghiuri intersectate. Foarte frumos.

+Quote Post
scorpirescu
post May 31 2009, 09:26 PM
Post #136

Musafir

Revin cu situatia de care v-am spus:

(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/Image3.jpg)

In punctul A sunt semne pentru cei care vin de pe o strada mai mare si intra pe straduta aia mai mica, respectiva astea:

(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/IMG_3888.jpg)

Strada aia mica face o curba acolo si trec destul de greu 2 masini una pe langa alta. In plus initial era pe portiunea aia mica sens unic si se putea intra numai dinspre strada mare pana fix in punctul B, dupa care se continua pe doua sensuri, dar de pe straduta mica nu se putea iesi in strada mare. Acum sunt tot felul de lucrari pe acolo si ca sa aiba oamenii pe unde iesi au scos sensul unic de acolo si au pus semnele care le vedeti in poza.
In punctul B sunt semne pentru cei care vin de pe strada mai mica , respectiv urmatoarele:

(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/IMG_3890.jpg)

Cine are prioritate?
a ) cei care vin de pe strada mare
b ) cei care vin de pe strada mica
c ) nu se stie.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by scorpirescu: May 31 2009, 09:27 PM

+Quote Post
kalua
post May 31 2009, 11:21 PM
Post #137

Musafir

Raspunsul a din cate am inteles situatia.
Semnul de circulatie de la punctul A il face doar atent pe sofer ca urmeaza o strada cu circulatie in ambele sensuri.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 1 2009, 12:04 AM
Post #138

Musafir

Si semnul de la punctul B ce spune? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Si nu e prima data cand il vad asa intors. L-am mai vazut si in alte situatii ...

+Quote Post
kalua
post Jun 1 2009, 12:33 AM
Post #139

Musafir

Ca trebuie sa dai prioritate la aia care vin din sensul opus.

+Quote Post
walpurgik
post Jun 1 2009, 09:35 AM
Post #140

Musafir

Mai, dar asta este prioritate pt circulatia din sens invers (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/B5.jpg) . L-am pus si pe pagina aialalta. Asta cu fundu' in sus nu exista.

+Quote Post

15 Pages V  « < 12 13 14 15 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 11:14 AM