![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oferta de fidelitate a lunii, demachiantul pentru ochi sensibili, deci daca vreti sa-l probati acum e momentul, nu e 23.5 RON, ci 11,9 RON (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ceea ce mi se pare a good deal. Mi-am luat si eu cateva azi, sa-mi ajunga pana la vara. Il gasiti la magazinele YR, insa se termina cam repede, multa lume il cumpara.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mintit cand am zis ca n-am cosmetica decorativa de la ei, posed un dermatograf maro cu puchitei aurii prin mina, chiar e bun.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah! Si am primit un cadouas, avand un cupon de ultima data cand am facut cumparturi la ei, iar acum la noile achizitii am primit (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC04094.jpg)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot palavragind cu o prietena de-a mea i-am povestit de topicul asta si a dat fuga la YR, si-a luat demachiantul de ochi cu albastrele (de care este foarte multumita), sampoanele recomandate de walpu (inca nu le-a incercat) si-o apa tonica, ca-i trebuia una. Si stand la rand la casa o doamna mai in varsta din spatele ei i-a spus ca se vede ca foloseste cosmetica decorativa scumpa si ca, din pacate, la capitolul asta YR inca nu sunt la un nivel inalt.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am de la ei demachiant, tonic si crema Biospecific pt ten sensibil. Sunt ok, imi plac, dar eu nu-s fidela. Schimb mereu produsele, imi vine sa le iau pe toate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mai am roll-on ververine, geluri de dus diverse, parfum crema de poseta Pur Desir de Lilias (tocmai mi-am bagat nasul in cutiuta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ), un lac d eunghii pastel mov. Am mai comandat din catalog gel de dus, lac de unghii incolor, crema de maini, un demakiant 2 in 1 si crema de fata Inositol, un ulei de baie. Le-am cnvins si pe colegele mele sa-si ia din acele cataloage si acum asteptam toate produsele. Cred ca sunt ok. La makeup nu ma bag nici eu, doar cosmetice, indeosebi pt corp. Am gasit intr-o revista un catalog cu produsele Dr. Pierre Ricaud si cand am cautat pe net, am gasit ca face parte tot din trustul YR (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deocamdata insa am ENPRM de multe creme, incerc sa ma abtin (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am mintit cand am zis ca n-am cosmetica decorativa de la ei, posed un dermatograf maro cu puchitei aurii prin mina, chiar e bun. Ce frumos ai zis (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , am sa-l caut si eu. Nu stiu de ce, dar magazinul asta nu-mi inspira incredere, mereu ies plictisita de la ei. Mi-am luat mai demult demachiat de ochi si l-am aruncat direct, ma ustura cumplit. Raman fidela Vichy Thermal la asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Walpurgik ....cum este Samponul pt par blond? Face ceva? Mi l-am comandat si eu chiar alaltaieri si sunt curioasa daca merita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Merci
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mi-am luat anu trecut din Franta, gel de dus, diferite arome si am fost tare multumita.Mai am un parfum de la ei, de bambus. Acum mi-am comandat fondul de ten, illuminer...nu stiu exact cum se scrie. astept sa imi vina.va spun dupa aceea daca sunt multumita de el.
Sunt si eu curioasa de sampon pt par blond, cum e? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, nu face minuni, dar e un sampon moale, neagresiv, miroase bine si daca esti blonda naturala, te poti mandri in bataia soarelui cu un par radiant.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
N-am gasit la oferta demachiantul de ochi.
Mi-am luat insa un gel de dus cu cacao parca, dar ma omoara mirosul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:55 AM |
|