![]() ![]() |
Feb 14 2008, 12:25 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu nu inteleg de ce nu era atita tam-tam cu Dragobetele, dar cu valentinu ` e... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si-un rahat , daca e americanesc, e bun pentru noi... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Feb 14 2008, 12:52 AM
|
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 |
Da... Eu vreau sa ne strangem si sa reinventam Dragobetele, domne!
Pe mine ma scot din nervi astia care exagereaza pe la TV. Prezinta fel de fel de cadouri destinate acestei zile magnifice. O prietena chiar ma intreba daca e de ajuns o bratara, un hanorac si un parfum pentru iubitul ei? Am uitat eu sau sunt paranoica? De VD nu se ofereau biletele/felicitari, flori si bomboane de ciocolata? S-a ajuns sa se exagereze la maximum. Cred ca daca l-as vedea pe al meu cu 10 pungi de VD in fata usii m-as mai gandi o data daca merita sau doar se da mare ca poate... Si e valabil pentru orice zi fie ea de nastere sau de nume. Nu sunt adepta cadourilor scumpe ci a celor oferite din inima. Iar acum, parca totul se masoara in CAT DE SCUMP A FOST CADOUL... Da, sunt iritata din cauza VD-ului asta. Eu o sa-i scriu un sms dragut iubitului si o sa-i trimit o poza sexy cu mine in lenjerie sexy. Atat. Nu costa decat 5 centi si un pic din bateria aparatului foto! (IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif) |
|
|
|
Feb 14 2008, 10:11 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nu am luat nimic omului meu, si stateam f linistita...nici el nu cred ca a avut cand sa imi ia...ce ma fac, ca nu am chef sa ies din casa pentru shopping (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?
|
|
|
|
Feb 14 2008, 10:30 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 |
claudia, ia-ti mai bine tie ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa stii o treaba
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 11:40 AM |
|
|