IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Valentine’s Day, Meg
Diana.
post Feb 14 2008, 12:25 AM
Post #11

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu nu inteleg de ce nu era atita tam-tam cu Dragobetele, dar cu valentinu ` e... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si-un rahat , daca e americanesc, e bun pentru noi... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Feb 14 2008, 12:52 AM
Post #12

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da... Eu vreau sa ne strangem si sa reinventam Dragobetele, domne!
Pe mine ma scot din nervi astia care exagereaza pe la TV. Prezinta fel de fel de cadouri destinate acestei zile magnifice.
O prietena chiar ma intreba daca e de ajuns o bratara, un hanorac si un parfum pentru iubitul ei? Am uitat eu sau sunt paranoica? De VD nu se ofereau biletele/felicitari, flori si bomboane de ciocolata? S-a ajuns sa se exagereze la maximum. Cred ca daca l-as vedea pe al meu cu 10 pungi de VD in fata usii m-as mai gandi o data daca merita sau doar se da mare ca poate... Si e valabil pentru orice zi fie ea de nastere sau de nume. Nu sunt adepta cadourilor scumpe ci a celor oferite din inima. Iar acum, parca totul se masoara in CAT DE SCUMP A FOST CADOUL...

Da, sunt iritata din cauza VD-ului asta. Eu o sa-i scriu un sms dragut iubitului si o sa-i trimit o poza sexy cu mine in lenjerie sexy. Atat. Nu costa decat 5 centi si un pic din bateria aparatului foto!

(IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 14 2008, 10:11 AM
Post #13

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nu am luat nimic omului meu, si stateam f linistita...nici el nu cred ca a avut cand sa imi ia...ce ma fac, ca nu am chef sa ies din casa pentru shopping (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?

+Quote Post
asgaard
post Feb 14 2008, 10:30 AM
Post #14

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

claudia, ia-ti mai bine tie ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa stii o treaba

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th November 2025 - 11:40 AM