![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Jo, daca iti cumperi pensula 190 in varianta Sephora, pui o poza? Si pentru a dormi linistita, am luat cele doua seturi de care vorbeam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu iau sephora, iau tot mac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si tot rosie, sa se potriveasca cu alea pe care le am deja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am putere de convingere dom'le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astea ar fi ce am achizitionat pana acum (cand le-am numarat si am vazut ca-s 17 am zis ca nu-s sanatoasa... imi mai iau doar 2 si gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
(IMG:http://www.hdimage.org/images/jj78ru5tcwaiam4mn1ks_0396_thumb.jpg) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo si Romi, ce pensule imi recomandati sa-mi mai iau pt ochi? deocamdata am doar 239 si 224. Dar pentru fata?Am doar una faina de la bodyshop si una cam aiurea pentru blush. Eu as vrea tot de la mac sa-mi iau. Pentru fond de ten imi trebuie neaparat ca il folosesc in fiecare zi aproape.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, acum depinde cat esti dispusa sa investesti. Daca zici ca ai deja 239 si 224 ai putea sa-ti mai iei un crease brush (eu cu 219 ma inteleg pt asta) dar nu e neaparat. Te poti descurca si cu 217 care e mai multipurpouse, dar e mai mare deci nu chiar asa precisa. 219 e buna si pt smudging, 217 nu-mi place prea tare cum se comporta la capitolul asta (bine, eu am 2 smudge brushes asa ca nici n-am prea folosit-o pt asta). Pt mine un must-have e angled liner-ul, nu mai stiu ce numar e la mac, eu am de la coastalscents si e foarte ok. Astea ar fi asa, strictul necesar. Pentru fata eu prefer pensulele din par natural, ca si comparatie intre cele pe care le-am luat acum de la cs si cele pe care le aveam de la sephora, fara nici o ezitare le aleg pe cele de la cs. MULT mai moi (si cand intinzi pudra pe fata se simte imediat daca e mai dura pensula), tin mult mai bine pudra/blush-ul si mi se pare ca dau un aspect mai natural. Acum tu daca vrei de la mac, nu ma pricep sa-ti recomand pentru fata pentru ca singura pe care o am e 190-ul in posesia caruia n-am intrat inca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca folosesti fdt lichid, vad ca fetele tot lauda 187 deci ai putea s-o incerci.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, uitasem de CS, au plin de pensule, si asa mai vreau una alta de la ei, poate-mi iau de acolo si in plus 219 si 187(188) le vreau neaparat. Cred ca sapt viitoare bag o comanda la CS (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Jo si Romi, ce pensule imi recomandati sa-mi mai iau pt ochi? deocamdata am doar 239 si 224. Dar pentru fata?Am doar una faina de la bodyshop si una cam aiurea pentru blush. Eu as vrea tot de la mac sa-mi iau. Pentru fond de ten imi trebuie neaparat ca il folosesc in fiecare zi aproape. ti-ar trebui una mai mica decat 224 ptr pliu adica 222, 226 sau 217( eu folosesc rar 224 ptr ca am ochii mai mici, doar cand vreau un wash de culoare in o folosesc) ptr highlight 227 ptr liniat poate sa fie 209, 210 sau 266 ptr fond de ten poti alege intre 109, 187, 190 (vezi video-uri pe youtube) De la coastal scents C139 stiff tapered crease brush seamana destul de bine cu 226 |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da romi, mersi, de cea pentru liner am uitat. Jo, tu de unde-ti iei pensule de la mac?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mai zis la alt topic. Eu am o tipa care aduce tot felul de chestii de la mac. Seturi de pensule, farduri si alte alea si iau de la ea. Prefer asa pentru ca pot sa le verific inainte sa le iau si daca am vreo indoiala nu ma obliga nimeni sa le cumpar.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=kuaE-bZ5T5A...feature=channel love this girl
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:00 AM |
|