![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ma distreaza ca marii producatori isi fac produsele in China, dar mereu exista niste "scurgeri" din fabrica si toate ajung pe ebay (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) of corz.
Pensula mea de pudra de la Guerlain pe care am luat-o deodata cu meteoritii, adica asta (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/B_40091.jpg) , numai ca a mea-i cu maner alb, se gaseste pe ebay din Hong Kong direct de la fabrica adica aici. Cu firma inscriptionata pe ea e $36, fara $6. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) You do the math! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
Poate sunt doar niste imitatii fara calitatea originalelor.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum... pentru 6 dolari chiar merita sa-ti asumi riscul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca intr-adevar sunt de proasta calitate n-ai pierdut cine stie ce suma.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Posibil, multe sunt fake-uri, de asta vorbea si romi undeva pe aici, insa pot fi si cum am zis eu- ma gandesc numai la noi in piata vietii cate chestii gasim de pe la fabricile marilor companii ca H&M sau mai stiu ce. Oricum majoritatea packagingurilor sunt facute in China. Alt exemplu e o fabrica de incaltaminte de aici unde gasesti chestii f faine la mai putin de jumate din pretul de la magazinul din mall- nici la fabrica nu scrie Batta pe talpa pantofului, ci numai pe cea din magazin, dar in rest sunt pantofii sunt identici si scrie made in italy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cat priveste pensula asta, cum e in poza de pe ebay pot sa jur ca-i identica cu a mea. Acuma capra capra, da-i mai cu mot daca scrie firma pe ea. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Am vazut o groaza de pensule majoritatea de capra sau samur, dar si de bursuc sau veverita gri, saracele animale, le skinuiesc astia de numai! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu cred ca le skinuiesc... cred ca doar le tund. Ca imi zicea mr. acu vreo doua zile... "saracii bursuci, s-au sacrificat pentru pensulele tale (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) " si eu i-am zis "da` ce ba, tu cand te tunzi mori?" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) N-a mai zis nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Ma primiti si pe mine in clubul impatimitelor de Make-up? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am strans in timp o mie si una de pensulici ( bine, poate nu atat de multe ca Jo , pe care am vazut-o ca are o gramada de make-up brushes MAC ) , dar deja am tot ce-mi trebuie si toate-s bune ( multe luate din afara sau de pe Ebay ). Pai sa va zic ce am eu si consider bun ( opinie pur subiectiva ) : Pensulici : Pt Fatza : * Pentru Fond de ten am POUT - Foundation Brush - e de 5 stele , intinde fondul de ten f bine, fara sa lase dare inestetice , e super cute ( roz ) si fibrele din care e facuta sunt moi , nu zgarie fatza. * Tot pentru Fond de Ten mai folosesc cateodata MAC Stippling Brush no. 187 , pentru un look "airbrushed' , dar a mea pierde f multe fire de par din ea care iti raman pe fata , ceea ce pe mine ma cam deranjeaza. I-as da 4 din 5 * * Pentru fatza cu mai multe intrebuintari am Too Faced Retractable Kabuki Brush , e atat de moale si placuta la atingere ca prima oara cand am luat-o , mi-a fost si mila sa o folosesc asa ca o tineam de decor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , pana ce am primit-o pe a doua , pe care o folosesc. Pensulica asta e buna la de toate : fie ca e vorba de fond de ten , intinde bine si fara streaks , sau Blush ( daca ridici capacelul putin si iese doar 1/4 din ea afara) , dar e buna si pentru Fond de ten mineral , de obicei cele Kabuki sunt folosite la Mineral Make-Up . Plus ca e foarte dulce , roz cu floricele intr-o carcasa metalica. 5 * * Pentru BLUSH am Bourjois Powder/Bronzing Brush , nu stiu exact numele ei pt ca difera de unde o iei. E super moale ( eu urasc pensulicile care zgarie fatza , am experiente negative cu diferite pensule care m-au iritat ) . Cu pensulica asta , poti sa aplici cat de putin sau cat de mult vrei , poti contura obrajii frumos , nu-i dispar firele si se spala f bine. 5 * * Pentru Anti-Cearcan si corector imi place Bare Escentuals Maximum Coverage Concealer Brush , moale , placuta , intinde bine si in locurile mai putin accesibile , are un maner micutz pentru a fi usor de manuit. 5* * Pentru Farduri de pleoape folosesc cateodata The Body Shop Eyeshadow Brush sau Angled Brush , amandoua destule de bune , blenduiesc bine, nu-si pierd forma sau firele, se spala OK ... dar cand nu fac nimic complicat la ochi, mai folosesc si degetzelele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Momentan pe astea mi le amintesc eu pe moment, mai am si altele si o sa revin cu detalii . Si Bine V-am Gasit , Make-up Girls . Pupici! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 8 2009, 04:43 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Sigur ca te primim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jo are numa 5 pensule de la mac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da` mai asteapta inca 2. Apropo, sa va zic ce-am descoperit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca-s tare ingenioasa in ultima vreme. Aplic fondul de ten cu pensula, asa, cum sa zic, prin miscari d-alea de "packing", nu mai stiu exact termenul care se foloseste. Si dupa aia il intind mai bine cu pensula retractabila de pudra de la sephora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si sa stiti ca arata foarte bine! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Am descoperit si eu ( dupa ce multi au facut-o inaintea mea) cat de minunata e 109 de laMac
Abia mi-a sosit si nu apucasem sa o folosesc pana ieri, OMG am ramas masca(la figurat) cea mai klumea aplicatie de fond de ten pe care am obtinut-o vreodata cu o pensula, omogenizeaza atat de bine, e superrrrrrrr Roxiefoxie pensulele Mac pierd cateva fire de par la primele 2,3 spalari, daca pierde si dupa e posibil sa nu fie originala(am si eu cateva) sau sa nu o intreti cum trebuie Walpu sunt o gramada de chestii identice cu cele originale(ca aspect) dar calitatea.... si la pensulele Mac magazin online copi se simte f bine diferenta( astea Mac is facute in Japan scrie pe manerul lor) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa stii ca nu toate, am citit eu pe undeva (era un articol cum sa-ti dai seama ca o pensula mac nu e originala) ca o parte sunt facute in china. Astea pe care le am eu nu lasa nici una par. Si eu le cam maltratez cand le spal.
Later edit: am impresia ca e valabil doar pt SE cu China. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:22 AM |
|