![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cea de la sephora are peri artificiali, iar cea de la MAC, din cate stiu, e cu par natural. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nope. Par artificial au amandoua. Am apucat sa o testez si pe fatza. Efectul e incomparabil.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 3-October 07 Member No.: 2,351 ![]() |
Buna.
Ma gandesc si eu sa achizitionez niste pensule cat de cat ca lumea pentru fard de pleoape si blush. Singura pensula profesionala pe care o am e un kabuki de la Sephora(o am de vreo jumatate de an). Ma gandesc sa comand de la coastalscents, preturile sunt muuuuult mai convenabile decat la Sephora(care sunt singurele de calitate ce le-am gasit in magazine). Vad ca voi sunteti mai bine informate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce parere aveti de coastalscents? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, ce ma enerveaza sa zic de 100 de ori acelasi lucru.
Coastalscents au pensule foarte bune ca raport calitate pret. Eu am setul Mini Italian Badger si sunt foarte multumita de el. Sunt facute din par natural, (cum se traduce "they pick up color well" in romana?), lasa par foarte putin la prima spalare, apoi n-au mai lasat deloc. Sunt foarte foarte moi. Eu ma inteleg foarte bine cu ele, le folosesc zilnic cam pe toate. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am primit seturile, atasez poze.
(IMG:http://i276.photobucket.com/albums/kk18/ella33_album/IMG_0306.jpg) (IMG:http://i276.photobucket.com/albums/kk18/ella33_album/IMG_0308.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ce paradis (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , sa le folosesti sanatoasa!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt cele pe allcosmeticswholesale.com nu ? ce repede au venit , 10 $ a fost shippingul parca ? sa le folosesti sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am tras de ele si par ok, nu le curg perii, manerul nu e destul de dur iar pe coada scrie China. Acum voi stiti cel mai bine cat de orig. sunt. Aaa si am mai dat comanda de o 239 si 219 de la alt vanzator (de la care imi cumpar fardurile) si sunt full size. Atunci vad diferenta daca va fi vreuna.
De pe ebay le-am luat, Lost. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc! Sper sa ma descurc. Acum ma gandesc in ce sa le tin, trebuia sa imi cumpar si o borseta speciala...dar....si o trusa goala pt. fardurile refill....cam multe vreau. Rectific " manerul e destul de rigid" |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noh ce bine ella sa le folosesti bucuroasa!
mi-am comandat si eu aseara de pe site-ul pus de romi acum ceva timp, shippingul e ridicol comparativ cu alte companii, adica am platit vreo 6$ cad (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) le pozez cand sosesc. |
|
|
![]()
|
|
Ce anume ai comandat, Cleo? Pensule...nu-mi aduc aminte despre ce site e vorba (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Maine le testez si va spun concuzia. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:04 AM |
|