![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am auzit de site la recomandarile altora. Prima data mi-am luat-o pe asta http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...brush-large.cfm .... la cat este romi de informata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am crezut-o pe cuvant referitor la site-ul asta va tin la curent. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Dragele mele , am o curiozitate... in ce va tineti voi pensulele de machiaj? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ... Multe pensule n-am ( vreo 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) , dar as vrea sa le pastrez intr-un "container" unde sa nu se puna praful. Ca idee vazusem un videoclip pe Youtube cu o idee de "do it yourself" .... dar nu stiu unde gasesc bolul acela si nici acele bilute cu care sa-l umplii.
Mai jos video-ul de pe Youtube --->> Brush Holder with Lid |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele , am o curiozitate... in ce va tineti voi pensulele de machiaj? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ... Multe pensule n-am ( vreo 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) , dar as vrea sa le pastrez intr-un "container" unde sa nu se puna praful. Ca idee vazusem un videoclip pe Youtube cu o idee de "do it yourself" .... dar nu stiu unde gasesc bolul acela si nici acele bilute cu care sa-l umplii. Mai jos video-ul de pe Youtube --->> Brush Holder with Lid Bile d-alea gasesti la Bamboo iar vasul cred ca e si mai simplu de gasit. Pare o bomboniera. Bamboo sau Ikea? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Ella sper sa ai norocul sa fie originale dar eu sunt sceptica din vreo 10 tentative de pe ebay nici una full size nu a fost originala si m-am uitat si eu la feedabck-uri dar degeaba...
Roxie Foxie daca gasesti sa imi spui si mie si eu vreau, deocamdata le tin in pahare de plastic in dulapiorul meu preferat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le tin in beautybox (daaaa, ma laud ca-s tare mandra de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Pana la beautybox le tineam in portfardul care a venit cu setul de la mac, ala special pt pensule. Numa ca nu prea imi incapeau toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place cum le a gasit locul tipa asta, foarte ingenios.
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/okuGUw25vfU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/okuGUw25vfU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object> |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si io o-ntrebare: voi cand plecati in concediu, excursii luati tot boxul cu voi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu. Chiar acu sunt plecata in vacanta, si am luat doar strictul necesar. Ma enerveaza sa car prea multe bagajoaie dupa mine. Acum, depinde si cat stau si in ce scop ma duc.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Mi-am cumparat adineaori de la MAC 190 pt fond de ten, 217 pr farduri cremoase si 266 pt contur
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bravo Cleo! Esti fericita!. Mai eu mor ca nu se deschide si la noi. Iar tipa aia are de-a farduri si truse.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Romi, nu's cat is de ok pensulele. Nu ma pricep, e prima oara cand am asa ceva...daca voi avea ocazia sa-mi cumpar cand plec in concediu, atunci sigur voi puta face diferenta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:56 PM |
|