![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Fetelor , pensulele MAC sunt din par natural de animale? Eu tare n-as vrea sa folosesc asa ceva , mi-e mila de bietele animalutze ....
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu, da serios sunteti fantastice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Mai, voi cand va tundeti e asa o jale? Ca zau la capre le place. Si la caini. Si banuiesc ca si la alte animale mai paroase le e bine sa mai scape de-un strat de blana cand sunt 40 de grade afara. Da, majoritatea pensulelor de la mac sunt din par natural. Cele de la the body shop din cate am inteles sunt sintetice.
Apropo, roxie, esti vegetariana? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Jo...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Ella mie imi pare un 224 autentic pensula de mai sus
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Nu mai comentez nimic ca ma ia durerea de cap. Nu reusesc deloc sa ma impac cu unele din ele. Ma refer la cele 2 pe care le-am pozat 217 si 224 iar de 252 ce sa mai vorbesc?! Nu stiu ce sa fac cu ea. Nu mai bine mergeam eu in Sephora si imi luam de acolo cateva? Iar eu sustin cu tarie ca o pensula Mac nu se poate comporta asa...sa nu intinda fardul cum trebuie, am senzatia ca ma gadil la ochi, atat. Mai ales ca toata lumea admira 217, eu.....gata, nu are sens sa mai vorbesc. Oricum nu sant priceputa in privinta asta.
edit: ce ciufulta e 217 pozata de mine si ce bine arata in poza pusa de Cleo. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na ca le-am pozat pe ale mele indeaproape (click sa o vedeti mai mare):
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_IMG_0519.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_IMG_0520.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_IMG_0521.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_IMG_0522.jpg) Acu... una din doua: ori si ale mele's fake-uri, ori sunt originale si-ale mele si-ale tale. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma gandeam si la varianta asta.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Nu's vegetariana , dar ma bate de mult gandul ... nu's mare amatoare de carne . Cand pot , cumpar organic / ne-testat pe animale/etc. Acum n-oi fi eu cea mai mare militanta asupra drepturilor animalelor , dar ... Jo , daca acele animale ar fi fost chinuite / omorate pt ca noi sa avem pensule , nu m-ar mai fi lasat constiintza sa le folosesc... Cred ca esti de acord cu mine la faza asta! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Si da , mi s-a intamplat sa plang o zi intreaga acum cativa ani cand dintr-un par lung si bogat , mi s-a tuns si am ramas cu el pana la urechi! So , call me crazy ... dar asta mi-s (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
Ah , si mai nou am descoperit pensulicile de la Too Faced , care sunt din "Teddy Bear fibres" .... aaaaah , au omorat ursuletii ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma refer aici la lucruri estetice, ci la durere. Da` eu nu stiu de ce nu vrea lumea sa inteleaga ca nu scalpeaza saracale animale, doar le tund. Inteleg sa nu-ti iei pantofi de piele, sau genti de piele, sau haine de blana, sau sa nu mananci carne, ca nah, aia chiar e tragic, ca omoara animalele, da` la tuns? Adica... come on. Eu nu pot sa zic ca-s mare sustinatoare a chestiei asteia. Adica... nu pot sa zic "Vaaai, saracele animale care sunt omorate", ca eu stiu sigur ca daca vad un sobolac la mine in casa ii dau cu matura in cap pana nu mai misca. Si sa fiu ipocrita nu pot.
Oricum, daca cumpar produse de origine animala, pe mine nu ma mustra constiinta deloc. Call me crude sau whatever, da eu cand imi iau cizme de piele ma gandesc "uau, ce faine-s si ce bine-mi vin" nu "ioi, saracu animal". Cu atat mai mult se aplica treaba asta la pensule. |
|
|
![]()
|
|
Jo , ai inteles putin gresit... Am spus ca "DACA ar fi fost chinuite / omorate , m-ar mustra constiintza". Iar tu ai confirmat mai sus ca nu sunt , ceea ce pe mine m-a linistit cumva. Fiecare dintre noi are o parere personala despre treaba cu animalele , eu o respect pe a ta ( chiar daca sunt sau nu de acord cu ea ) , asa ca sper sa o respecti si tu pe a mea ( conceptia mea , I mean ) . Deal? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 14 2009, 10:57 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:08 PM |
|