IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
Jo
post Feb 16 2009, 09:48 PM
Post #191

Musafir

No, ma gandeam eu ca-i prea stufoasa ca s-o bagi intr-un fard crema. Eu ma gandesc ca pentru fardurile crema merg mai mult pensulele sintetice sau alea gen 242,249 si mai era una, nu mai stiu exact cum se numeste.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Feb 16 2009, 10:08 PM
Post #192

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bebe da mi-am comandat si au niste preturi la delivery penibile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa stai ca-ti spun mai exact cand le primesc
eu oricum nu fac rabat la calitate insa fetele sint mult mai experte in pensule si machiaje decat am sa fiu eu vreodata asa ca m-am lasat influentata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jo pt creme tot cu degetul e mai bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pt ca cel putin paint-pot-urile MAC nu-s de utilizat cu nici o pensula IMO

+Quote Post
Jo
post Feb 16 2009, 10:21 PM
Post #193

Musafir

Eu habar nu am, dupa cum am mai zis, eu nu folosesc farduri crema, da` imi dau si eu cu parerea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 17 2009, 03:02 AM
Post #194

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Cleo atunci astept sa iti dai si tu cu parerea, oricum nu m-ar costa mult ce vreau eu sa iau dar nu vreau sa dau $10 colo, 10 colo ca apoi sa-mi dau seama ca nu-s bune.. nu costa mult dar nu vreau sa risipesc. Si eu sunt incantata de shipping, la ce vreau eu sa iau (2 pensule si un paint pot alb, am citit ca ar face culorile mai vibrante daca e aplicat ca baza) transportul e $3.65 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 21 2009, 07:10 PM
Post #195

Musafir

Sa va zic de 187, pensula mea cea noua de la mac (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/q.jpg)

Cand am spalat-o a iesit putin culoarea din ea si cateva fire (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
E super ok, la inceput mi s-a parut mult prea moale si ma tot gandeam eu ca daca pun putin fond de ten pe mana si apoi inmoi pensula in el o sa-l ia pe tot din prima. De fapt chiar daca pare moale, e ok,nu e chiar asa moale, e potrivita, intinde foarte bine fondul de ten, uniform si frumos, si ia cate putin de pe mana. Eu imi fac punctule pe toata fata si apoi prin miscari circulare intind fondul de ten.Pe langa ochi e mai dificil de lucrat cu ea.E foarte ok si pentru crema hidrantanta, blush, pudra dar eu am luat-o in special pentru aplicarea fondului de ten.

Cat despre faptul ca ar da efect de 'airbrush' nu stiu ce sa zic, intinde frumos, uniform fara cusur (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
La mac pe site, cea full size e 42$ ceea ce mi se pare foarte mult. Bine...si 29$ cat am dat eu pe ea de la acw (e cu maner scurt) tot mi se pare mult dar isi merita banii.

+Quote Post
Cleo
post Feb 24 2009, 12:02 AM
Post #196

moderator

mi-au venit in sfarsit pensulele de la coastal, sint okay, n-am apucat sa fac mare lucru cu ele insa sint totusi mai aspre decat cele de la MAC

am luat asa

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_0657.jpg)

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 24 2009, 12:53 AM
Post #197

Musafir

Oa, ce scumpica e cea kabuki, a doua de sus e pentru anticearcan?

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 24 2009, 03:35 AM
Post #198

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Mersi Cleo, o sa-mi iau de la M.A.C., s-asa nu-mi trebuie multe.

+Quote Post
Jo
post Feb 24 2009, 10:11 AM
Post #199

Musafir

Cleo, pensula aia de fdt e cam naspa. Eu am una asemanatoare de la sephora (ma rog, e identica, da scrie sephora pe ea) si o folosesc pentru aplicat masti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar poate tu te descurci mai bine cu ea. Sa le folosesti cu placere.

+Quote Post
Cleo
post Feb 24 2009, 04:24 PM
Post #200

moderator

mersi Jo insa nu se compara cu pensulele de la MAC prea le simt pe fata intr-un fel neplacut. Singura care e ok totusi, e cea neagra mai mica, deci nu kabuki (destul de ok si asta), de jos in sus a 2-a pt blush insa e loc de mai bine si acolo. Deci nu-s un no-no insa in comparatie cu MAC cad pe locul 2.

+Quote Post

36 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 02:24 AM