IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
zizilll
post Sep 13 2008, 12:20 AM
Post #21

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,615

QUOTE(flirtationship @ Aug 4 2008, 07:35 PM) *
ieri am incercat sa-mi completez setul de pensule sephora (adica cele 2 pe care le am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si mai rau m-au enervat vanzatoarele alea!!! ca sa nu pun mana pe pensula, care era sigilata oricum deci nu aveam ce sa-i fac :| plus ca erau amestecate ca naiba pe acolo si daca le intrebai ceva iti raspundeau de parca "ce mai vrea si asta?!"...deci! daca e cineva care vrea pensule ar fi mai bine sa se duca stiind exact ce vrea.
in afara de asta pensulele sephora mi se pare bune la cat de ieftine sunt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

alta chestie care ma framanta pe mine e: am tot vazut pe bloguri de makeup tipe care folosesc pensule de pictura. isi permit tone de cosmetice mac si nu-si permit pensule? nu prea cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) so...sunt pensulele de pictura mai bune? sau care e treaba?

Pai daca-s pensule pentru pictura, sa se foloseasca la pictat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cred ca nu au cum sa fie mai bune decat unele speciale pt make-up. Dar deh, nu-s pictorita, nici make-up rtist, asa ca parerea mi-e neavizata. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 13 2008, 12:44 AM
Post #22

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pensulele de pictat merg si la make-up daca sint de calitate (par moale). Jur pe rosu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 13 2008, 11:11 AM
Post #23

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Depinde, daca au peri din aceia lungi nu prea merg la fard de pleoape, spre exemplu. Merg doar daca seamana ca si peri, lungime, textura. Eu am intalnit mai rar...

+Quote Post
geoo
post Sep 13 2008, 07:19 PM
Post #24

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Pink, raman datoare cu un cec in alb daca ma ajuti sa-mi dau seama unde gasesc o pesula retractabila pentru corector. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai exact eu folosesc o pensula veeeeeeche de cand eram eu prin liceu, de la avon (argintie si retractabila) pentru eventualele pete care le mai am pe fata. Pensula da semne de oboseala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , alta de la avon nu mai pot lua ca nu mai exista si devin disperata. Am cascat ochii pe la Sephora dar nu am gasit decat variante cam stufoase sau excesiv de subtiri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 13 2008, 08:03 PM
Post #25

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(geoo @ Sep 13 2008, 08:19 PM) *
Pink, raman datoare cu un cec in alb daca ma ajuti sa-mi dau seama unde gasesc o pesula retractabila pentru corector. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai exact eu folosesc o pensula veeeeeeche de cand eram eu prin liceu, de la avon (argintie si retractabila) pentru eventualele pete care le mai am pe fata. Pensula da semne de oboseala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , alta de la avon nu mai pot lua ca nu mai exista si devin disperata. Am cascat ochii pe la Sephora dar nu am gasit decat variante cam stufoase sau excesiv de subtiri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Retractabila musai? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 15 2008, 09:21 AM
Post #26

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Da si eu am avut o experienta care m-a dezamagit la Sephora. Desi e cel mai apropiat magazin de make-up dupa genul celor de afara, fetele alea`s pierdute, stiam eu mai multe decat ele. Si eu m-am uitat la pensule si sincer mi s-au parut scumpe, desi probabil sunt printre cele mai de calitate pensule ce se pot cumpara in romania. dar tot nu m-au convins
Vroiam o pensula ptr blush era 100, asa ca m-am dus la vechile resurse pe care le am din state si mi-am comandat 8 pensule cateva in genul celor vazute la sephora cu un grand total de 35$ , ce includea si shippingul catre Romania. Site-ul l-am mai dat aici, nu castig nimic la faza asta sa nu isi faca admin probleme www.coastalscents.com

+Quote Post
geoo
post Sep 15 2008, 12:26 PM
Post #27

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Pink Lemonade @ Sep 13 2008, 10:03 PM) *
Retractabila musai? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Da, pentru ca o tin in portfard mereu si daca as sti ca se loveste de toate cele si se umple cu microbi nu m-as mai atinge de ea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Aia retractabila e mai safe din punctul asta de vedere.

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 15 2008, 12:43 PM
Post #28

Musafir

geoo asta e buna? (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/05212280709.jpg)

este pe strawberry

+Quote Post
happyCat
post Sep 15 2008, 01:53 PM
Post #29

Musafir

Eu aplic corectorul cu o pensula pentru buze, retractabila.

+Quote Post
ELLA33
post Sep 15 2008, 02:10 PM
Post #30

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

M-ai facut curioasa si m-am uitat pe site. Arata super pensulele dar is calitative? Ca preturile sunt oricum f mici...chiar asa, de ce is asa ieftine?

+Quote Post

36 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:53 AM