![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 2-September 08 Member No.: 4,615 ![]() |
ieri am incercat sa-mi completez setul de pensule sephora (adica cele 2 pe care le am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si mai rau m-au enervat vanzatoarele alea!!! ca sa nu pun mana pe pensula, care era sigilata oricum deci nu aveam ce sa-i fac :| plus ca erau amestecate ca naiba pe acolo si daca le intrebai ceva iti raspundeau de parca "ce mai vrea si asta?!"...deci! daca e cineva care vrea pensule ar fi mai bine sa se duca stiind exact ce vrea. in afara de asta pensulele sephora mi se pare bune la cat de ieftine sunt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alta chestie care ma framanta pe mine e: am tot vazut pe bloguri de makeup tipe care folosesc pensule de pictura. isi permit tone de cosmetice mac si nu-si permit pensule? nu prea cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) so...sunt pensulele de pictura mai bune? sau care e treaba? Pai daca-s pensule pentru pictura, sa se foloseasca la pictat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cred ca nu au cum sa fie mai bune decat unele speciale pt make-up. Dar deh, nu-s pictorita, nici make-up rtist, asa ca parerea mi-e neavizata. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pensulele de pictat merg si la make-up daca sint de calitate (par moale). Jur pe rosu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Depinde, daca au peri din aceia lungi nu prea merg la fard de pleoape, spre exemplu. Merg doar daca seamana ca si peri, lungime, textura. Eu am intalnit mai rar...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Pink, raman datoare cu un cec in alb daca ma ajuti sa-mi dau seama unde gasesc o pesula retractabila pentru corector. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai exact eu folosesc o pensula veeeeeeche de cand eram eu prin liceu, de la avon (argintie si retractabila) pentru eventualele pete care le mai am pe fata. Pensula da semne de oboseala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , alta de la avon nu mai pot lua ca nu mai exista si devin disperata. Am cascat ochii pe la Sephora dar nu am gasit decat variante cam stufoase sau excesiv de subtiri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pink, raman datoare cu un cec in alb daca ma ajuti sa-mi dau seama unde gasesc o pesula retractabila pentru corector. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai exact eu folosesc o pensula veeeeeeche de cand eram eu prin liceu, de la avon (argintie si retractabila) pentru eventualele pete care le mai am pe fata. Pensula da semne de oboseala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , alta de la avon nu mai pot lua ca nu mai exista si devin disperata. Am cascat ochii pe la Sephora dar nu am gasit decat variante cam stufoase sau excesiv de subtiri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Retractabila musai? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Da si eu am avut o experienta care m-a dezamagit la Sephora. Desi e cel mai apropiat magazin de make-up dupa genul celor de afara, fetele alea`s pierdute, stiam eu mai multe decat ele. Si eu m-am uitat la pensule si sincer mi s-au parut scumpe, desi probabil sunt printre cele mai de calitate pensule ce se pot cumpara in romania. dar tot nu m-au convins
Vroiam o pensula ptr blush era 100, asa ca m-am dus la vechile resurse pe care le am din state si mi-am comandat 8 pensule cateva in genul celor vazute la sephora cu un grand total de 35$ , ce includea si shippingul catre Romania. Site-ul l-am mai dat aici, nu castig nimic la faza asta sa nu isi faca admin probleme www.coastalscents.com |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Retractabila musai? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da, pentru ca o tin in portfard mereu si daca as sti ca se loveste de toate cele si se umple cu microbi nu m-as mai atinge de ea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Aia retractabila e mai safe din punctul asta de vedere. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
geoo asta e buna? (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/05212280709.jpg)
este pe strawberry |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu aplic corectorul cu o pensula pentru buze, retractabila.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
M-ai facut curioasa si m-am uitat pe site. Arata super pensulele dar is calitative? Ca preturile sunt oricum f mici...chiar asa, de ce is asa ieftine?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:53 AM |
|