![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, de unde. Eu anul trecut in toamna mi-am cumparat prima pensula de fdt din sephora, dar mi-a placut, si desi omogenizez cu degetele la urma, imi place cum iese aplicat cu pensula, e mai precis si rezista mai mult machiajul pe fata.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat Too Faced Retractable Kabuki... Adica asta:
(IMG:http://content.nordstrom.com/ImageGallery/store/product/Gigantic/2/_5431982.jpg) E asa frumoaaaasa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si deasa, si moale! Uuuhh, I'm in love with it. Ma duc acum sa o spal, maine o si testez! |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai, e superba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sa o folosesti sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am gasit o pensulica de la Jade nr.3, dar nu parea sintetica. Nu mi-am luat-o inca ca am zis sa intreb sunt bune pensulicile de la Jade pt. fard mousse?
Multam fain. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar nu am, nu le cunosc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
He he , bravo JO , sa o stapanesti sanatoasa . Eu am 2 , si sunt total indragostita de ele ... Prima am tinut-o de decor ca imi era si mila sa o bag la colorat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Sa ne zici si noua parerea ta , ca eu am tot facut mult lobby pt iubirea asta de Kabuki. Sper sa-ti placa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by RoxieFoxie: Mar 13 2009, 06:11 PM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am eu ja-de imi place ca nu pute cand o spal , nu naparleste doar ca am impresia ca imi papa mult cand folosesc blush.
Unde ai mai gasit ja-de ca eu nu am vazut de vreun an incoace ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La Real unde au fardurile. Deci e buna, pot sa-mi iau. Thanks a lot Lost (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O sa comand si eu 209, 210, 217 (desi mai am una) si 219 pentru ochi si 187 si 188 pentru fata (una gen 187 mai am de la Sephora dar ma enerveaza). O sa mai comand si un Fan Brush de la MUFE. O sa ma mai multe pensule decat farduri!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Mai dar sunt singura care isi intinde fdt-ul cu degetele? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu pana acum o luna imi intindeam cu degetele si desi acum o fac cu pensule, la final tot cu degetele dau look-ul natural Jo, ce faina prezentare are kabuki |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:37 PM |
|