IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
Jo
post Mar 14 2009, 01:41 AM
Post #221

Musafir

Daaa, a ajuns rapid una dintre pensulele mele preferate (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Mar 18 2009, 10:18 AM
Post #222

Musafir

Foarte m-am suparat aseara. A fost zi de spalat pensulici, si am observat ca 217-le, dupa spalare, s-a facut tare urat. Foarte fluffy asa, si cu fire in toate partile. Needless to say ca deja ma gandeam ca e fake si muream de ciuda. Si-am gasit filmuletul asta (doar prima parte e importanta):
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MLYtVApr3us&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MLYtVApr3us&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
SAVED my brush. Arata ca noua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 18 2009, 12:07 PM
Post #223

Musafir

Eu am vazut un video cu o tipa ce avea pensula kabuki Chanel de 16 ani si acum arata ca noua. Cele chanel sunt mult mai bune decat Mac preturile nu stiu cum sunt dar daca tine atat si arata ok nu fire zburlite sau mai rara atunci merita.

+Quote Post
kalua
post Mar 18 2009, 12:29 PM
Post #224

Musafir

Lost, trebuie sa ne gandim si la faptul ca acum 16 ani era alta calitate. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu am pensule Helena Rubinstein de vreo 14-15 ani si zici ca-s noi. Numai aleia de blush i s-a dus lipiciul dintre metal si lemn, dar as putea doar s-o lipesc si eu.

+Quote Post
Jo
post Mar 18 2009, 12:41 PM
Post #225

Musafir

Nu are importanta asa mare marca (bine, trebuie sa fie o pensula de calitate, clar), ci conteaza foarte mult cum le intretii. Si nu vad de ce ar fi fost de o calitate mai mare pensulele in trecut, doar tehnica progreseaza nu regreseaza. Mie cele chanel nu mi se par asa extraordinare. Adica... atat cat am putut sa testez in magazin, dar nu m-au frapat. Apropo, stiu ca enkore zicea intr-un video, ca el are un 190 de nu stiu cati ani (peste 10 oricum) si arata ca noua. Si la o alta tipa vazusem un 190 vai de capul lui, si chiar zicea si ea ca si-a luat alta, pentru ca pe asta n-a intretinut-o cum trebuie si s-a stricat.

+Quote Post
kalua
post Mar 18 2009, 12:47 PM
Post #226

Musafir

Jo, intre timp e China la putere, eu nici nu cred la multe chestii ca nu-s facute acolo chit ca pe produs scrie mare alta tara. Sunt multe chestii care erau mult mai bune si trainice pe "vremuri", noi suntem acum societatea care nu mai repara nimic, totul se arunca si se cumpara lucruri noi, rubla trebuie sa circule, nu?

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 18 2009, 01:44 PM
Post #227

Musafir

Am vazut un produs super folositor pt pensule, brushguard; e un fel de plasa care o pui peste pensula dupa ce o speli, se poate pune la uscat si in pozitie verticala cu perii in jos.Cel mai important e ca isi pastreaza forma; e ok si pentru pensulele ce le luam cu noi in calatorii, le protejeaza.
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/brushguard.jpg)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 06:04 PM
Post #228

Musafir

Ma uit pe aici de ceva vreme si acum sunt 100% hotarata sa investesc primele cateva burse(sper ca nu pe toate) in pensule. Acum vreo 2 saptamani mi-am dat seama ca am Sephora si in Iasi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si voiam sa va intreb care sunt cele mai importante pe care ar trebui sa le am si sa pot sa le cumpar pe loc, ca nu prea m-as arunca la comanda pe net... inca... Stiu ca Jo avea de la Sephora, parca?

+Quote Post
Jo
post Mar 18 2009, 07:37 PM
Post #229

Musafir

Pitzigoiu, stiu si eu de brushguards, stiu ca au cei de la coastalscents, dar cum n-am in plac comanda la ei in viitorul apropiat, si nici prin alte parti n-am vazut... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Lilisor, au mai multe fete de la Sephora, sunt ok in general (de fapt, la nivel de Romania sunt cele mai bune). Eu am All over shadow (47 parca), Smudge bursh, Retractable Powder brush si mai nou Pointed Eyeliner brush, pe toate le folosesc cam zilnic. Ce-ar fi must-have din punctul meu de vedere:
Pentru fata:
- pensula pt pudra
- pensula pt blush
- pensula pt fdt (daca folosesti) insa aici n-as recomanda-o pe cea de la sephora cu maner negru; cea cu maner argintiu n-am testat-o, posibil sa fie ceva mai buna.
Pentru ochi:
- all over shadow
- liner brush (depinde cum ti-e tie mai usor, angled sau pointed, si bineinteles, depinde daca folosesti tus sau daca faci in general conturul ochilor)
- blending brush (eu am de la Mac, dar am vazut la sephora ceva asemanator cu 224 si as vrea sa-o iau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
- crease brush (asta-i usor moft, poti sa iti iei ceva care sa fie multipurpose, sa o poti folosi si ca blending brush, si pt crease)
Sper sa nu fi omis nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo, Lilisor, daca dai comanda pe net e posibil sa iesi mai ieftin, cei de la Coastal Scents au pensulici destul de bune si foarte accesibile.

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 19 2009, 02:23 AM
Post #230

Musafir

Jo, eu trebuia sa fac o comanda la ei, dar am cheltuit banii; merit o bataie (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post

36 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 08:44 PM