![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Pana acum am folosit doar un creion contur pentru ochi, dar ar fi timpul sa experimentez si eu putin, si sa invat sa ma machiez cum trebuie, pentru fond de ten, pudra, blush am deja pensule, dar pentru ochi nu am nici una, m-am gandit sa iau 3 de la Mac: 217, 239, 219 (folosesc creion pentru contur, farduri cremoase nu folosesc deloc), ce parere aveti?
Edit: am citit toate posturile de pe acest topic, am mai citit putin si pe siteul mac, m-am uitat si pe youtube la cateva videouri, dar tot nu sunt sigura daca is ok cele alese de mine, si de asta ma gandeam sa va intreb. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, sunt ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu am 217 si 239 si le (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , sunt asa de moi, aplica fardul bine, le pot folosi in multe moduri pe ambele.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
WOOT (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7bd_CxB6emw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7bd_CxB6emw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Give! I wanna buy more brushes:( |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pensulele MAC sunt sintetice sau din ceva par de animal? Este vreo diferenta intre cele naturale si sintetice?
Edit: arata bine pensulele astea sigma, cel putin asa mi se pare mie. Si shippingul pana in Ro costa doar 14 dolari. Too good to be true? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca e too good to be true. Shippingul mi se pare multicel, iar pensulele nu sunt chiar asa ieftine daca le iei separat. Pensulele MAC sunt si sintetice si naturale (depinde de pensula, bineinteles). Da, exista diferente. Nu stiu exact sa le punctez, dar eu simt diferentele pe pielea mea, la aplicarea fardului/pudrei/fdt/etc. Pentru unele produse merg mai bine pensulele din par natural, pentru altele cele din par sintetic.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , am cam pus si eu botu'.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mare incredere in Tiffany, ma uit mereu la video-urile ei, si chiar nu cred ca ar face reclama la ceva ce nu i se pare bun. Plus ca e clienta fidela Mac, asa ca poate compara foarte usor calitatea pensulelor. Da` mr. a zis ca am destule pensule, ca ce fac cu atatea?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am intrat si eu azi la Sephora si mi-a aratat tinerica de acolo niste pensule pt. ochi de la Clinique, pai sub 80 ron nu era nici una. Si incepe sunt din par de ponei si asta va tine toata viata si ii zic si eu la cat ma machiez eu parca nu-si scoate banii.Erau faine, da' mi s-au parut cam scumpe. Aia care mi-a placut mie numa' ca inca nus sa ma dau era 86.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
O pensula pe luna nu-i mare gaura in buget, parerea mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:27 PM |
|