![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Master of Norules, vezi ca au pensule foarte misto marca Sephora, care pleaca de la 25...28 roni. Intreaba de alea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, multumesc pentru pontul cu Sigma. Mi le comand azi.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa-ti placa, ma bucur ca am reusit sa te ajut. Eu am decis sa nu mi le comand. Pentru ca majoritatea le am ( n-am cea de pudra de la Mac, insa am alte 4 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), 168 - pe care o sa mi-o iau peste vreo 1-2 saptamani, 239 si 224) am decis sa nu arunc totusi banii pe fereastra, pentru ca eu sunt multumita de cele pe care le am. Plus ca la 239 am un fel de dupe si la 224 la fel, deci n-as putea sa zic ca imi trebuie vreuna de acolo neaparat. Bine, si la 168 am dupe, dar tot trebuie sa mi-l iau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ciresica dulce, multam fain, intreb cand mai ajung acolo.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
De pe site se poate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) comanda sigma?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu sunt nici chiar asa ieftine. Pe cea mai ieftina pensula de la sephora am dat in jur de 32 de ron parca. Dar sunt ok pensulele. Eu ma inteleg foarte bine cu ele.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, sigma.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, sa ne spui si noua cum sunt cand le primesti, par super ok.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
M-ati omorat cu pensulele, m-am uitat pe site-ul Sephorei si am gasit pensulici de toate natiile, da' mi se pare mult mai ieftine decat in magazin la care m-am uitat eu. Acu' nus daca se poate comanda din Ro. Tre' sa ma uit sa vad.
Pun si link-ul desi nu-s sigura daca n-a mai aparut pe aici. http://www.sephora.com/browse/section.jhtm...tegoryId=C12741 M-am lamurit acum si cu pensula aia de blending. This post has been edited by Master of Norules: Mar 26 2009, 04:29 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:24 PM |
|