![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Is out of stock astea de la sigma. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Trebuie acum pandite si imediat cum apar comandate.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, cred ca din cauza ca le-a vazut lumea pe youtube. La fel si cu coastal scents, multe dintre paletele de culori sunt out of stock.
Nu poti sa le zici sa iti trimita mail cand mai primesc stoc? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic sa va uitati si pe ebay, poate gasiti acolo.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe ebay.com eu n-am gasit absolut nicio oferta cu pensulele lor.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar vezi ca poti sa faci preorder la ei pe site.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se poate face pre-order pe mail.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, le-am comandat si platit.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cele doua pensule Esprit (una pt fdt si una pentru fard ochi), poze am pus la shopping, se dovedesc a fi chiar bune. Si-s ieftinioare. Trebuie sa mai trec pe la drogherie sa vad de care mai au.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Eu nu am vazut pensule Esprit nicaieri, in magazinul Esprit sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?
Sa ne spui cand vin pensulicile Sigma, si eu as vrea sa-mi comand. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va spun.
La drogheria dm au mai nou si un stand cu produse cosmetice Esprit. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Acolo erau si pensulele astea. Aia pentru fdt a costat numai aproape 10€ si-s foarte, foarte incantata de ea! Pe aia mai mica nu mai stiu cat am dat (5? 6? cam asa cred), si de aia sunt foarte multumita. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:10 AM |
|