![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Chiar super ieftin, mai ieftin si decat Body Shop (care apropo nu-mi plac prea tare). Uf, daca stiam treceam pe la DM saptamana trecuta cand am fost in Aachen.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au ajuns sigmele! Scriu maine seara la topicul cu comenzi online ce si cum. Le-am spalat, cele doua negre cam lasa culoare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mie alea de la Body Shop nu mi-au inspirat incredere nici in magazin. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mooaaaa, asa repede?:-o
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, nici eu nu ma asteptam la asa repeziciune, am ales ca forma de shipping pe cea normala (cea mai ieftina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Deci exact o saptamana si-o zi a durat de la comanda pana le-am avut in mana.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa le stapanesti sanatoasa!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cea pentru pudra lasa par. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Toata fata si chiuveta erau pline de fire de par, foarte scurte pana la lungi (ma rog, cat e de lunga pensula). E moale si buna ea in rest, sa vedem cum s-o comporta dupa mai multe folosiri/spalaturi.
Am mai folosit azi 209 si 252, bune. Si aia pentru blush, ok si aia. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dau unda verde sigmelor! La banii astia merita in orice caz luate. Pensula de pudra tot mai alsa par, dar nu ies firele din ea. Ma gandesc ca e taiata in forma tinuta vertical si toate bucatelele de par taiate cad in ea. Foarte entuziasmata sunt si de geanta aia - rulou in care sunt puse, tare e comod s-o desfaci si sa ai toate pensulele insirate, parca vad mai bine care-mi trebuiesc.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Atunci isi ia si hipopotamita (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) , doar sa vada care din seturi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, da, eu mi-am luat-o pe asta, cu tot cu brush roll.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, si pensula mea MAC 109 si cea de la Bobbi Brown-face blender inca mai lasa par dupa nush cate spalari; unde mai pui ca cea BB s-a cracanat de numai, cu tot uscatul meu strategic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:53 AM |
|