IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
kalua
post Apr 7 2009, 11:13 AM
Post #271

Musafir

Da, chiar asta imi povestea si Mila despre pensula ei BB pentru pudra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Apr 7 2009, 11:32 AM
Post #272

Musafir

Si 187 al meu de la Mac inca mai lasa par (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Apr 7 2009, 11:59 AM
Post #273

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

109 si 187 ale mele lasa par doar daca le folosesc cu produse crema-fond de ten, altfel nu. DAR ele nu au fost gandite pentru astfel de produse, ci pudra, daca le folosesc cu produse pudra nu lasa par deloc. Dar nici una din pensulele ptr fond de ten si par sintetic nu lasa fata atat de bine omogenizata cu fondul de ten ca si 109, asa ca ignor dezavantajul, oricum e vorba de 2-3 fire la o aplicatie, nu 100

+Quote Post
kalua
post Apr 7 2009, 12:02 PM
Post #274

Musafir

Mie aia pentru fdt de la esprit nu mi-a lasat un singur par pana acum, nici la spalat, nici la aplicat. Si de intins intinde frumos, adica nici nu mai am ce sa mai bag si degetele pe-acolo. Tot din par sintetic este.

romi, esti bine? N-ai mai dat de mult pe-aici si ma gandeam ca poate s-o fi grabit urmasa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Apr 7 2009, 12:05 PM
Post #275

Musafir

Da, asa-i la produse crema naparleste. Cand fac contouring nu lasa par.
Dar asta ce-are de s-a cracanat asa (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/IMG_0077.jpg) ?
Acuma nah, e ok ca omogenizeaza culoarea pe fata, ca d-aia e face blender, dar nici chiar asa. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Apr 7 2009, 03:19 PM
Post #276

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Arata cam nasol pentru o pensula asa "scumpa" si de la un brand cu pretentii. Eu am una veche de la Mac de vreo 10 si arata la fel, din punctul asta de vedere cele mac isi merita investitia.
Multumesc de intrebarea Kalua, suntem prinsi cu ultimele pregatiri, investigatii( si-a facut fular cordonul ombilical si o tot studiem si monitorizam), pe 15 am programata cezariana, daca mai sta atat, are deja 3550grame deci n-ar fi o problema. Nu prea am mai stat pe net , e vremea prea frumoasa , ma sufoc intre 4 pereti si iesim mult

+Quote Post
kalua
post Apr 7 2009, 03:28 PM
Post #277

Musafir

romi, eu iti dorec de pe acum cezariana usoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si totul sa decurga bine si normal. Cand te intorci acasa vei avea si mai putin timp sa intri pe net, dar macar sa ne dai scurt de tot de veste ca sunteti bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 7 2009, 04:02 PM
Post #278

Musafir

Romi sarcina usoara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ciudat cum s a facut pensula asa, oare daca ai folosi balsam si ai lasa o cateva min apoi ai usca o strans intr un servetel poate si ar reveni. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu tot mai multa lume gasesc dezamagaita de unele pensule si sunt de firma costa ceva banuti, acum ori nu sunt originale ori interesul e sa se schimbe cat mai des. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 7 2009, 05:29 PM
Post #279

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

romi tin pumnii! Ce-a fost mai greu oricum a trecut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

musai sa pun poze cu colectia mea de pensule de-acum 2 luni si pe cea de astazi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 12:11 AM
Post #280

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pensulele lui cleo acum 2 luni si acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2125.jpg) ;(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2129.jpg)

+Quote Post

36 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:03 AM