IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
claudia_electra
post Apr 9 2009, 08:13 AM
Post #281

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

ce simpatica ai fost cu aceasta comparatie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . si eu sunt in aceasi situatie, doar ca vreau sa mai imbogatesc colectia (m-am facut nesatula) dar Sigmele m-au pus in asteptare pana in iunie!
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Apr 9 2009, 08:53 AM
Post #282

Musafir

Cleo, cam asa e si la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Prima data dupa ce am tot citit aici, am decis ca am nevoie de pensule. Si mi-am luat de la Sephora o pensula de fdt. Dupa vreo 2 zile, mi-am mai luat 4 pensule - 2 retractabile, una de pudra, una de blush, si doua de ochi - un large eyeshadow si un smudge. Apoi am descoperit pe cineva care vindea pensule Mac. Asa ca mi-am tras si un set de 5 eye brushes. Intre timp comandasem de pe coastal scents inca un set de pensule. + Inca un set care mi-a venit ca au incurcat borcanele aia de la coastal. Si mi-am mai luat pe parcurs un 190, 187, 168 si marea mea dragoste de la Too Faced si anume kabuki brush. Si parca mi-as mai lua vreo 2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
rozy
post Apr 9 2009, 08:55 AM
Post #283

Musafir

Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau vreo 2-3 pensulici. Am vazut intr-o zi un magazin Sephora cand mergeam cu maxi taxi,si eram foarte entuziasmata....si cand citesc un pic mai jos.. hopaaaaaaaa MOBILA LA COMANDA (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Damn!

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 04:08 PM
Post #284

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Ieri ma machiam si am constatat ca preferatele sint in ordine: pensulele pt fardul de pleoape (must have absolut!), pt blush si micutul kabuki.
De cele pt fdt pot sa ma lipsesc pt ca de finalizat tot cu degetele o fac si poate nu am eu tehnica potrivita insa nu mi se pare ca as economisi FDT daca folosesc pensula. Voua cum vi se pare?

rozica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 9 2009, 04:22 PM
Post #285

Membru de Onoare

eu nici nu am pensulici decat de pudra si de fard de pleoape, ma dau prea rar cu fond de ten ca sa am vreo problema cu metoda lui Tom Degetel.

apropo, blushul mousse cu ce sa-l aplic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 9 2009, 04:25 PM
Post #286

Musafir

Misto comparatia cu pozele, ce inseamna sa citesti zilnic despre pensule si nu numai, te face sa ti cumperi.
Eu la fel am impresia ca mai bine imi intind fdt cu mana, primerul si anticearcanul la fel, poate pt ca asa m am obisnuit, nu stiu daca ati urmarit dar la tv intr o perioada se promova mult tehnica cu mana, Abagiu, o tipa de la l oreal. Imi ia mai putin timp (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cu pensula tot bibilesc. A si nu mi se pare deloc ca economisesc cu pensula, din contra.
Eu am nevoie de o pensula mare pt pudra. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Clau cu o pensula pt blush crema sau un buretel (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

This post has been edited by LostWhispers: Apr 9 2009, 04:29 PM

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 06:46 PM
Post #287

moderator

deci nu sint singura.
Clau mousse-ul tot cu Tom iese cel mai bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 12 2009, 09:39 PM
Post #288

Membru de Onoare

ok, o pensula mai putin de cumparat atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
Simona85
post Apr 16 2009, 03:52 PM
Post #289

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Ca mai toate fetele de aici, si eu am cele mai multe pensule de la Sephora, pt ca altceva, mai calitativ, nu am gasit pe la noi. Acum as vrea sa incerc si pensulele de la coastalscents si sigma, desi nu prea am ce face cu ele, ca am deja prea multe pt cat ma machiez eu, dar sunt curioasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bineinteles, visul meu cel mai mare in materie de pensule e MAC, dar mai astept putin, poate o sa deschida un magazin si la noi (ca de pe net nu vreau sa le iau -nu am garantia originalitatii-, plus ca trebuie sa le testez eu personal mai intai, sa vad cum se simt pe piele).

+Quote Post
Cleo
post Apr 16 2009, 06:36 PM
Post #290

moderator

daca ar fi sa fac o lista pt pensulele de care intr-adevar am nevoie as zice asa:
- pt pudra
- pt fard obraz
- pt fard pleoape (aici sint vreo 3-4: pt aplicare, pt omogenizare, pt crease si imi place mult una taiata in unghi si foarte subtirica pt linii precise si subtirele)

c'est tout

Simona bine ai venit!

+Quote Post

36 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:20 AM