IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
LostWhispers
post Sep 15 2008, 02:49 PM
Post #31

Musafir

acum vad ca la geoo ii trebuie pt corector, ce am pus eu e pt pudra (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 16 2008, 07:08 AM
Post #32

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Am auzit de site la recomandarile altora. Prima data mi-am luat-o pe asta http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...brush-large.cfm , si e impecabila, nu am absolut nimic sa-i reprosez. O folosesc aproape zilnic deoarece folosesc pudra mineralizata in locul pudrei normale si aplicata cu acest gen de pensula arata f bine. E compacta pudra, nu pulbere, cea pulbere se aplica cu un kabuki
Eu am o tona de pensula si in afara celor de la Mac asta pare cea mai rezistenta. Eu sunt f multumita. Daca ai timp o sa vezi ca la fiecare pensula sunt review-ri.
Sunt ieftine pentru ca sunt no name si pentru ca in Us oricum etotul mai ieftin decat in Romania(vorbesc f serios)

Pensulele care folosesc produse cremoase e recomandat sa fie curatate dupa fiecare aplicare. Un truc , pune putin ulei de masline pe un servetel si sterge pensula de buze sau anticearcan cu acel servetel se vor curata impecabil, iti ia un minut si ai pensula curata zilnic, fiind din fibre sintetice se usuca imediat. Cea mai importanta caliate a unei pensule e sa ramana in forma in care a fost desenata sa ramana (in ceva retractabil cu exceptia celor de buze care sunt suficient de subtiri, e putin probabil sa ramana)

+Quote Post
Cindy
post Sep 20 2008, 06:16 PM
Post #33

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Dar de ce trebuie pensula pentru corector?(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 22 2008, 04:49 PM
Post #34

Dependent

Pentru o aplicare mai densa, mai igienica, mai exacta, etc

+Quote Post
Bia
post Sep 22 2008, 05:39 PM
Post #35

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Sweet, aplici cu pensula si uniformizezi cu un buretel. Altfel, arata artificial.

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 28 2008, 01:05 PM
Post #36

Musafir

Romi livreaza si in Romania coastal scent ? , vreau sa mi iau cateva pensule, comparativ cu strawberry e mult mai ieftin si vad ca si arata bine, plus ca m am uitat pe youtube si de bine zic si fetele de acolo.
Daca livreaza si la noi cam ce card mi ar trebui merge si cel de la Ing ?

+Quote Post
marioana
post Oct 3 2008, 10:42 AM
Post #37

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Sa va impartasesc si din experienta mea...acum nu trebuie sa luati de buna ce spun eu ca sunt incepatoare...
Mi-am luat pensule de la MAC, una de aplicat fard 239 cred, una de blending 217, 263 pentru linii si 187 pentru aplicat fond de ten lichid. Deci 187 e superba, eu in viata mea nu am reusit sa aplic un fond de ten fara sa arate masca (am cam incercat de 3 ori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), cu asta am aplicat revlon colorstay ca nici nu se vede. Initial imi cumparasem o nuanta cam inchisa de fond, dar nu aratam ca am fond de ten, parca eram bronzata. l-am schimbat cu nuanta potrivita si asta nici nu se vede pe fata, doar la nas din pacate ca am pielea ciudata, cu pori mari ...

+Quote Post
romi79_2008
post Oct 6 2008, 10:32 AM
Post #38

Dependent

Mi-au sosit si mie pensulele, cu exceptia celei de blush care e cam mare de restul sunt f multumita. Mi-am luat copii dupa cele Mac de care sunt f multumita 187, 222, 224, 217, 227, preturile sunt imbatabile 2-3 $ pensula si mi-au pus si un cadou, mostra pigment de ochi albastru-indigo, superb
marioana foloseste ceva de miscorat pori( o multime de firme au) si o baza de machiaj nu o sa mai fie asa vizibili

+Quote Post
Cindy
post Nov 4 2008, 03:12 AM
Post #39

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

La cat timp ar trebui schimbate pensulele?
Si la cat timp curatate foarte bine? saptamanal?

+Quote Post
Bia
post Nov 4 2008, 11:12 AM
Post #40

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Daca le folosesti doar tu cam la o saptamana. Daca machiezi pe altii mult mai des... Eu le dezinfectez dupa fiecare utilizare si le curat zilnic. Se strica mai repede, intr-adevar dar... asta este!

+Quote Post

36 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:41 AM