IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
pitzigoi
post Apr 22 2009, 12:00 AM
Post #311

Musafir

N-ai de ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O am de ceva vreme, si-a pastrat foarte bine forma si e asa de moaleee, dar mi s-a dezlipit partea metalica de plastic, poate nu am stiut eu sa o pazesc de apa cand o spalam; oricum se rezolva cu picatura. A fost vreo 50 de lei.
Si la mac 224 mi se misca putin partea metalica (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 22 2009, 12:21 AM
Post #312

Musafir

Da sa stii ca si la mac sunt unele probleme, ma uitam intr o zi si o tipa zicea ca a nimerit 109 ce se clatina manerul, la ei e ok te duci o schimbi si gata problema, in schimb la noi nu ti schimba nici sa le tai.
Pe net nu m as risca cu Mac la pensule, costa destul de mult cea mare de pudra 50 $ (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sa fie moale e important.

+Quote Post
amailhik
post Apr 22 2009, 02:10 AM
Post #313

Musafir

Si eu o am p-aia de pudra de la The Body Shop. Imi place tare mult. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Simona85
post Apr 27 2009, 08:20 PM
Post #314

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Fetelor, imi puteti spune ce solutii profesionale pt curatea pensulelor folositi? O data la o luna, doua, le curat in profunzime, cu apa si sampon, dar in rest folosesc o solutie profesionala care sa le protejeze. Acum cateva saptamani mi-am luat un spray de la Sephora, cu o solutie dezinfectanta, e bunicel, dar mi se pare cam prea scumpicel (24 de lei, 60 de ml). Am mai gasit o solutie la Clinique, aia costa 70 si ceva de lei, 233 de ml, parca, deci mai ieftinuta, dar chestia care nu-mi place la ea e ca trebuie sa clatesc pensulele dupa ce o folosesc.

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 27 2009, 09:49 PM
Post #315

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

de la MAC am eu si e f buna.

+Quote Post
Jo
post Apr 29 2009, 01:36 PM
Post #316

Musafir

Eu sunt foarte sceptica cand vine vorba de curatat pensulele. Mai ales pentru ca din cand in cand tenul meu se razvrateste, si sunt cat se poate de atenta la igiena. Cel mai igienic mi se pare cu samponel antibacterian si apa. La solutiile astea care nu necesita clatire nu se elimina toate impuritatile. Chiar vorbeam cu o prietena acum ceva timp pe tema asta, ca eu tocmai imi spalasem kabuki-ul de la Too Faced (care este extrem de dens) si ea imi povestea ca nu l-a spalat niciodata, ca foloseste doar solutia de la MAC. Si, de curiozitate, s-a dus si ea si l-a spalat. A ramas surprinza de ce a iesit din el. La pensulele de ochi poate o fi mai ok, dar la cele de fata nu prea risc sa le folosesc de mai multe ori fara sa le spal. In special daca utilizez produse crema.

+Quote Post
amailhik
post Apr 29 2009, 01:39 PM
Post #317

Musafir

Eu am samponelul de la Sephora. Costa 25 de lei.

+Quote Post
Jo
post Apr 29 2009, 01:42 PM
Post #318

Musafir

Si eu il am pe ala, da`... pentru spalaturi mai in profunzime folosesc gelul de fata de la Avene, care de la un timp a devenit gel de spalare a pensulelor ca-mi usuca fata prea tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Face pensulele ca noi!

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 29 2009, 03:39 PM
Post #319

Musafir

Azi am vazut pe youtube un clip cu pensula Sephiora 55, doar cuvinte de lauda. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Simona85
post Apr 29 2009, 10:48 PM
Post #320

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Da, pai si eu le spal bine, o data la o luna sau doua, cu apa si sampon. Le frec bine pe toate, pana iese tot, tot din ele. Dar imi place ca in rest, dupa (aproape) fiecare utilizare, sa le curat cu o solutie din asta profesionala, ca sa le mentin moi si curate. Pe cele de fata nu le spal niciodata cu o solutie din asta, ca ele "inghit" mult produs, m-ar lasa fara el intr-o luna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am hotarat sa imi iau si eu solutia de la MAC, o vroiam de multa vreme, dar am tot amanat sperand ca o sa gasesc ceva asemanator si pe aici.
Apropo, ce se intampla cu pensulele de la Sephora? S-au scumpit in ultimul hal, or mai avea vanzari la ele? Acum cateva luni mi-am luat o pensula pe care am dat 35 de lei, iar acum costa 41 de lei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce sa mai zic de alea de fata, ca sunt deja niste preturi absurde...

+Quote Post

36 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:14 PM