![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sa stii! Eu mi-am luat anul trecut un pieptene sau cum o fi denumirea oficiala, pentru gene si sprancene si am dat 6 ron pe el (da 6 ron! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si acum e 30 ron. Si e la fel la fel.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Simona, cauta pe youtube, avea enKore un filmulet cu o solutie de curatat pensulele pe care poti sa ti-o faci tu acasa:) Merita sa incerci.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Sunt fericita, i-am dat ieri lista unei prietene sa-mi aduca 213, 217, 222 si 239. Abia astept, sper sa le am saptamana viitoare!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Jo, da, stiu de solutia lui enKore, dar, asa cum ai spus si tu, cred ca merita s-o incerc. Am vazut cateva fete, tot pe youtube, care spuneau ca au incercat solutia aia, dar n-au fost multumite de rezultatele ei, asa ca s-au intors tot la MAC (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
E asa si asa solutia propusa de enkore
Eu imi spla pensulele saptamanal ,iar cele ptr produse crema si lichid nu le refolosesc, le curat dupa fiecare aplicatie Sunt f multumita de pensulele Mac si nu intentionez sa imi iau de la alta firma prea curand. Conteaza si sensibilitatea pleoapei si pensulele, eu am pleoapele f sensibile si uscate nu pot folosi orice pensula sau produs, de ex 217 LE mi se pare cam aspra pe pleoapa |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Pun o poza cu pensula retractabila de la Sephora (l-am luat vineri, cred ca am scris la shopping de ea). Deja incep sa cred ca ceva e in neregula cu tenul meu, pentru ca si pensula asta lasa fire (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu mai stiu ce pensula sa-mi iau, Mac o sa apuc poate sa iau in septembrie, dar pana atunci?? Deja am incercat vreo 4-5 in ultimul an, si despre astea de la Sephora am citit de bine si iata ca firele se rup...
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/P1020912.jpg) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Janis, pensula mea Bobbi Brown e toata cracanata si s-au mai stricat unele fire, cea MAC pentru contur lasa si acum par, chiar daca o folosesc cum e destinata, pentru produse pudra. Incearca sa obtii ce-i mai bun din fiecare, iar firele le dai jos si continui treaba cu ea, asta e. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Pai daca ar lasa cateva fire ok, ma obisnuiesc, dar problema e ca dupa ce se tot rup firele si pensula devine parca mai aspra. Dar asta e, folosesc ce am.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Question: Ai spalat-o? Question number 2: aia nu-i pensula de blush?
|
|
|
![]()
|
|
N-am spalato inca, l-am folosit de vreo 2 ori. Da e un blush brush, dar oricum cel pentru pudra era exact la fel, numai ca putin mai mare.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:19 PM |
|