IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 32 33 34 35 36 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
ELLA33
post May 12 2009, 08:22 AM
Post #331

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Si eu am pensula aia, mai pica uneori 2-3 fire dar nu e ceva anormal zic eu, in conditiile in care la fel se comporta si cea de la MAC.
Go to the top of the page

+Quote Post
janis
post May 12 2009, 08:26 AM
Post #332

Obsedat

From: In nori...
Member No.: 4,029

Bine, m-am linistit, daca si la pensulele Mac cad firele...se pare ca pensula perfecta inca nu exista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sper totusi sa nu devina aspra prea curand, pentru ca nu vreau sa iau la o luna doua cate o pensula...

+Quote Post
ELLA33
post May 12 2009, 08:29 AM
Post #333

Dependent

Member No.: 2,417

Acu' nu ma dau experta, vorbesc din experienta cu pensulele cumparate, poate nu o fi alele mele ok. Stiu ca s-a mai discutat dar am inteles ca e normal sa pice ceva fire.

+Quote Post
Jo
post May 12 2009, 08:47 AM
Post #334

Musafir

E normal, da. Janis, nu mai folosi pensulele fara sa le speli inainte, asta ca o regula generala. Nu poti sa stii cine a pus mana pe ele inainte sa ajunga la tine. Plus de asta, toate pensulele mai lasa cateva fire pana la prima spalare (inclusiv la spalare).
Iar in legatura cu pensulele sunt la fel... well, nu prea sunt la fel:) Eu le-am avut pe amandoua (acum o am doar pe cea de pudra, cea de blush am facut-o cadou) si e o mare diferenta intre ele. In primul rand la marime, apoi la desime si structura. Asta de blush are perii ceva mai lungi ca cea de pudra, si mai rari. Deci... nu prea-s la fel.

+Quote Post
Cindy
post May 12 2009, 10:49 AM
Post #335

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie nu mi-au cazut niciodata fire de la pensula in atata timp, probabil astea sintetice naparlesc mai greu.
Jo, din cauza asta eu nu imi iau niciodata pensule de la Sephora. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt lasate acolo descoperite, poate sa puna mana pe ele oricine, chiar sa le foloseasca daca nu sunt atente beauty-adviser-itele. Si apoi trebuie sa le folosesc eu paranoia. Unele au ajuns sa arate in ultimul hal, cracanate. Macar astea de la TBS sunt sigilate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo
post May 12 2009, 10:56 AM
Post #336

Musafir

De aia zic eu ca trebuie spalate inainte de folosire. FARA EXCEPTIE. Chiar si cele sigilate. Eu nu pun nimic pe fata daca am dubii despre cat de curat e obiectul respectiv. Sweet, in general, dupa lipire, mai raman fire care nu au fost lipite (dupa sistemul ramanerii parului tuns in cap pana la spalare - iti mai raman cateva fire pana te speli pe cap) fire care de obicei sunt eliminate la prima spalare. Acum na... daca unii prefera sa nu le spele, e problema lor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Simona85
post May 13 2009, 11:40 PM
Post #337

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Janis, si eu iti recomand s-o speli, ca de-abia dupa aceea poti vedea diferenta.
Si pensula mea pt smudge de la Sephora a lasat cateva fire (destul de multe, ca ma si speriasem) la prima spalare, dar dupa aceea s-a calmat, acum nu-i mai pica niciun firicel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
janis
post May 14 2009, 08:34 AM
Post #338

Obsedat

From: In nori...
Member No.: 4,029

Eu chiar nu m-am gandit s-o spal, pentru ca era impachetat, si avea si un celofan sigil pe ea...Dar m-ati speriat, l-am si spalat urgent cand mi-a atras atentia Jo...Si acuma lasa cateva fire, dar mai putine decat inainte.

+Quote Post
Altheea
post May 14 2009, 09:47 AM
Post #339

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Sunt fericita! Azi mi-au ajuns acasa 213, 217, 222 si 239! 222 mi se pare mai ciudata, sa vad ce este in stare sa faca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post May 14 2009, 09:58 AM
Post #340

Dependent

Member No.: 4,691

222 si 226 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sunt preferatele mele ptr pliu . ti-ai luat super pensule sa le flosesti cu placere

+Quote Post

36 Pages V  « < 32 33 34 35 36 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:08 AM