IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
LostWhispers
post Jan 26 2009, 12:11 PM
Post #61

Musafir

Ella cam la ce pret se ridica o pensula de la sephora?
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post Jan 26 2009, 12:26 PM
Post #62

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Astea negre pe care le-am luat, de aplicat fardul - 40 de lei una, cele argintii erau duble la pret. Acu' eu nu inteleg un lucru, verificam pe site-ul Sephora si vad preturi mult mai mici ca in magazinele de la noi. Si mi-am mai notat pe lista inca 3 pensule dar nu tin minte sa le fi vazut aseara....

+Quote Post
Jo
post Jan 26 2009, 12:30 PM
Post #63

Musafir

La noi in sephora, din gama aia neagra, n-au prea multe variante. Au all over shadow vreo 3 tipuri, lip liners, blush/pudra, angled eyeliner si smudge si cam atat.

+Quote Post
ELLA33
post Jan 26 2009, 12:34 PM
Post #64

Dependent

As fi vrut un set dar cum nu aveau am optat doar pentru cele 2. Data viitoare sper sa gasesc mai mult.....tare mult ma tenta una pentru pudra dar era 100 de lei.

+Quote Post
Jo
post Jan 26 2009, 12:44 PM
Post #65

Musafir

Ella, eu pentru pudra/blush mi-am luat retractabile. Eu sunt foarte multumita. Am dat cam 100 de ron pe amandoua. Eu una am pitici pe creier cand vine vorba de pensulele de pudra/blush. Avand in vedere ca pe astea nu le spal asa des, nu-mi place ideea ca stau si aduna tot praful. Asa ca prefer sa le iau retractabile. Cea cu perii scurti... te referi cumva la smuge brush?

Edit: am uitat sa adaug - filmuletul cu spalatul pensulelor postat de walpu... va sugerez sa nu va aruncati la partea cu uleiul. Eu mi-am cam stricat pensula de fdt. Intr-adevar, s-a dus toata substanta din ea... dar se impart firele asa urat, si lasa dungi dubioase pe fata... horror. Nu mai incerc tehnica asta prea curand.

+Quote Post
ELLA33
post Jan 26 2009, 12:57 PM
Post #66

Dependent

Jo, le-ai gasit la pret bun. Cea de care spuneam ca nu am foat inspirata cand am ales-o e nr. 14 din ce tin minte. Eu le spal cu gel de dus, pun o picatura, le spal bine, bine si apoi le clatesc. Le las pe un servetel gros, la uscat pe calorifer. Nu raman ciufulite si nici nu se raresc (vb de cele 2 pensule de la Ja-De pe care le am de mai bine de 1 an).

+Quote Post
Jo
post Jan 26 2009, 01:09 PM
Post #67

Musafir

Eu le spal cu solutie speciala pentru pensule, si le pun la uscat pe un spariu orizontal, intre servetele (cum am mai spus, piticul cu praful). Vezi ca nu e chiar bine sa le lasi pe calorifer, caldura nu le face tocmai bine. Lasa-le sa se usuce natural.
Asa, acum despre smudge brush: se foloseste cand vrei sa estompezi ceva sau sa... smudge (nu stiu cum se traduce exact). Eu de ex o folosesc la smokey eyes, dau cu dermatograf dupa care dau cu pensula asta deasupra. O alta chestie pentru care o folosesc e pentru sprancene. Sau ca sa pun culoare doar pe partea inferioara a pleoapei.
Ultima data cand am fost la sephora mai aveau inca dintr-acelea retractabile (asta a fost sapt trecuta cam miercuri, la universitate).

+Quote Post
LostWhispers
post Jan 26 2009, 01:11 PM
Post #68

Musafir

Nu sunt foarte scumpe, poate ajung si eu ca la mine in oras nu sunt.
Si eu am pensula de la Ja De arata la fel ca si cand am luat o , eu o am cea pt blush, am vazut la B&B ceva de la Elite parca as vrea o cea pt pudra. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Jo
post Jan 26 2009, 01:20 PM
Post #69

Musafir

NU! Serios vorbesc. Sa nu faci prostia asta, e ca si cum ai arunca banii pe fereastra. Mi-am luat eu si dupa nici 2 luni arata jalnic. Are perii in toate directiile, a lasat intre timp o gramada de par si per total eu n-am fost deloc multumita de ea. De cea de la elite vorbesc. O sa-i fac o poza daca te intereseaza sa vezi cum arata. Lost, ai putea sa te uiti pe net pe site-ul sephora la pensule si sa vorbesti cu cineva din buc sa ti le cumpere si trimita.

+Quote Post
ELLA33
post Jan 26 2009, 01:21 PM
Post #70

Dependent

Jo, merci pentru detalii, pentru coltul extern al ochiului o luasem dar parca nu merge de intins fardul ci pentru estompat asa cum ai spus si tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai nu le tin mult pe calorifer doar pana de duce un pic apa din ele, apoi le tin in servetel pana se usuca.
Lost, pensula aceea o am si eu doar ca o folosesc pt pudra, merge de minune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

36 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:17 PM