![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi e pofta de o salata de fructe cu frisca poate maine, ca azi a inchis la magazinul de se vinde frisca naturala.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
cola de vanilie as bea, ca tot am vazut la cineva un id pe aici.. numai ca trebuie sa imi pun pofta'n cui.. ca in romania nu gasesc.. Pai din cate imi amintesc cand eram eu in facultate, acum vreo 4 ani, se gasea Cola cu gust de vanilie. Mie nu-mi placea deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cola de vanilie a aparut pe piata acum doi ani, dar banuiesc ca n-a avut prea mare cautare la noi. La fel ca Pepsi albastru. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu de cateva zile pofteam la ficatei de pui, iar in zona nu gaseam neam! Asa c-am profitat de o plimbare a domnului meu printr-un alt cartier si l-am trimis sa faca shopping. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cola de vanilie a aparut pe piata acum doi ani, dar banuiesc ca n-a avut prea mare cautare la noi. La fel ca Pepsi albastru. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu de cateva zile pofteam la ficatei de pui, iar in zona nu gaseam neam! Asa c-am profitat de o plimbare a domnului meu printr-un alt cartier si l-am trimis sa faca shopping. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) A aparut in 2004(nu ma face mincinoasa Fanny (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) si in 2005 a fost deja retrasa ... Ficatei abia astept sa mananc si eu cand ajuns acasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ah si abia astept cozonacul de Paste! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aoleu, pe bune a trecut atata timp? Ce zboara timpul! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Spaghetti... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Sunt foarte rare momentele cand "poftesc" la ceva, dar acum mi s-a pus pata pe spaghetti si mi-am facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o pofta nebuna de salata de paste asa, mai italieneasca. De-abia astept s-o "cioplesc" si sa ma bag in ea deseara!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
O inghetata mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de capsuni, menta sau caramel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am pofta de niste capsuneeeeeee....si abia astept s-ajung acasa sa ma infig in ele.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-a apucat subit pofta de compot de visine. N-am poftit in viata mea la asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:28 AM |
|