![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ciocolata de casa ... poate o corup pe mama sa'mi faca maine ...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O ciorba de vitel din cap de piept, dreasa cu smintina si insotita de niste ardei iute... Miam!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Daca tot veni vorba, imi e pofta de cirese, mari si pietroase. Sau de o prajitura "ora doisprezece", care nu se mai face. Si de covrigii de Buzau, cum erau in copilaria mea- indepartata. Mi-e pofta de halvita- nici asta nu se mai face.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamne, mi-ai adus aminte de "Ora douasprezece". Numele mi-l amintesc, prajitura...parca era cu ciocolata... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar sa stii ca halvita se mai face. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Numai ca nu mai e asa teapana ca inainte (pentru astia tinerei, inainte= inainte de 89 cind eram si noi ca voi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Iar pina facem rost de reteta... Macar o prajitura ora 12 virtuala! (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/prajitura_ora_12.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Sint covrigii de Buzau, chiar mi-am luat azi, sint tare buni.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe Tofifee de o saptamana mi era pofta , azi am mancat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gem de prune! Mi-a venit acum cateva zile un miros de gem de prune de.mi venea sa plang! Evident ca era doar imaginatia mea, pentru ca nu face nimeni aici gem de prune! Da imi doresc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Magiun de prune fara coaja, acrisor bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ala da, pe paine prajita
De prajitura aia de mai sus nu m-as atinge decat daca as fi la o secunda de moartea de foame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) as denumi-o in loc de ora 12, ultima secunda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina, asa-s si eu, chiar imi miroase a ceva cand mi-e pofta de ceva-ul ala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am avut eu o perioada de vreo jumatate de an in care mancam cel putin la doua zile magiun de prune (fac nemtii foarte bune (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ), te-nteleg perfect! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
De tiramisu mi-e pofta n-am mai facut de mult.
Rahat din ala mi-a adus si mie al meu sot din Turcia, bun da' si mie mi s-a parut tare dulce nu puteam manca mult din el. Imi placea fisticul si alunele de padure din el, aveau o savoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:29 PM |
|