![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Vreau si eu cu ciocolata, alune si frisca. Si sa o savurez pe malul marii. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Si eu am avut o gramada de pofte de ceva vreme incoace. Totul a inceput de la Panetone ala. Offff.....Cred ca as putea manca si baclava (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu as minca orice. Sau mai bine zis, tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Si eu simt la fel. Nu stiu, ma simt foarte vulnerabila. Nu vreau sa stric ceea ce am realizat pana acum sau cu atat mai mult sa ma opresc aici. In urma cu 2 saptamani nu as fi avut curaj nici sa ating o prajitura, insa acum numai sa nu fie in fata mea ca imi vine sa le devorez toate...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma simt ca naiba...scuzati expresia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce noroc pe capul meu ca eu nu sunt cu prajiturile! Maar atat! In schimb, as manca in fiecare zi la Mc, KFC sau pizza, orice junk food. Offf! Greu!
Pofta zilei: paste cu sos gorgonzola si somon fume (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Capsune si fragi cu frisca proaspata...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pizza as manca de 2 saptamani, am papat aseara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Pepene rosu, copt, suculent... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu as minca... as minca... habar nu am ce, insa parca as vrea ceva mai altfel... Sint sucita!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu as manca niste cartofi prajiti si pusi sub capac cu usturoi si putina apa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:34 PM |
|