![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Eu poftesc la salata de vinete cu maioneza si cateva feliute de rosii... yum...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Pai daca eu va spun ce as manca azi o sa spuneti ca nu-s sanatoasa. As manca niste raci fierti cu mujdei de usturoi.Si mujdeiul sa aiba si bucati de rosii coapte pe gratar si date prin razatoare. Si mai vreau sa am si o bere rece alaturi. Sau as mai vrea sa mananc...homar...nu radeti!!!
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/homar1.jpg) (IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/homar2.jpg) O singura data in viata am mancat homar...Dumnezeule, homarul asta si-a meritat fiecare banut! Va rog sa ignorati scrumiera plina din imagine! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
vai ce pofta mi-ai facut de raci!am noroc ca duminica dau o fuga pana la mare,la Chioggia si gasesc de aia buni,si as manca si niste paste cu raci si sos alla arabiata...Dio Buono!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Am o rugaminte...te rog sa te gandesti si la mine cand mananci raci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aolieeeeeeeeeu ce mi-ai facut, nu am mai mincat raci de cind eram copchila!!!
Eu ma multumesc cu ei si cu mujdei simplu linga o mamaliga mica. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Lifturica,duminica daca ai sa sughiti sigur te pomenesc cu racii,cat despre pastele cu raci si sos alla arabiata,am dat doua telefoane si ineseara iesim in gasca la restaurant..asa ca maine o sa fac sala cu juma de ora in plus,da o sa merite sigur!
|
|
|
![]()
|
|
Sos alla arabiata...suna bine dar nu stiu cum e, cu ce este? Si daca-i sti tu ce o sa prepar eu maine seara...dar lasa ca ai sa vezi poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oh, nu se poaaaaaaaaaaate! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Raci, o sa faci raci...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Desi nu am mancat niciodata, mi-as dori sa gust un Durian. Stiu ca multi il critica dar la mine a devenit scop in viata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io as manca branza cu ceapa verde (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:52 AM |
|