![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
hehe ba esti tu mai tanara cu vreo 2-3 ani cred eu...orisicum aparusera pe langa sarafanele alea de stofa si unele din supraelastic de se lipeau de ciorapi si se electrizau big time...
si cu numaru matricol cusut pe ele- era obligatoriu sa fie cusut...ptii de ce vremuri mi-ai adus aminte:) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
Daaa, cusuta matricola. Si nu numai pe uniforma, ci si pe cojoc! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu am talia subtire,fundul bombat si picioare destul de lungi,si nu prea gasesc blugi care sa mi se potriveasca si in talie si la lungime,noroc cu astia cu talie joasa,foarte joasa :hainoroc:
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
:'( :'( :'(
Pantalonii de la Mexx si Esprit mi-s scurti, unii dintre ei i-as putea purta doar cu pantofi cu talpa de max. 1 cm. Mi-am luat inca o pereche de blugi Levi's, din toata colectia Eve (care-s un pic mai inaltuti in spate, ca sa am fund in ei), s-a gasit o singura pereche 28/36, pe care i-am insfacat cat am putut de repede. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
bai, kalua, sigur ai numa' 1,70? :D Buni si blugii, sa-i porti cu placere.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, bre, :P 1,70 pe muchie. Picioarele nu mi le-am masurat ::)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE .orisicum aparusera pe langa sarafanele alea de stofa si unele din supraelastic de se lipeau de ciorapi si se electrizau big time... si cu numaru matricol cusut pe ele- era obligatoriu sa fie cusut...ptii de ce vremuri mi-ai adus aminte:) :offtopic:...eu am prins si uniform de stofa si cea sintetica...deci puteam alege una sau alta...si nu era obligatoriu sa-ti cosi numarul matricol...puteai sa-l prinzi intr-un ecuson, frumos, estetic, cu un ac de siguranta... iar bluze sintetice nu-mi aduc aminte sa fi avut decat cand am fost soim (camasa portocalie....) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
elle tu ai fost mai norocoasa. la liceul unde m-am dat eu te controlau si daca numarul matricol nu era cusut (fara ace, capse sau alte artificii) erai eliminat ...
sunt convinsa ca au fost obiceiuri diferite prin tara ... vremuri de demult apuse insa:)) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
eu orice pantalon imi cumpar trebuie scurtat! doar blugi imi mai cumpar acum, ca de stofa imi fac singura! :D pe marimea mea!
Incerca-ti si voi, nu e greu deloc sa faci pantaloni, :-* |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulino, noi om fi fost la aceeasi scoala (controlate dimineata, la intrarea in scoala, matricola - daca-i cusuta, la fete bentita in cap si la toti papucii de schimb). :-X
elly, n-o fi greu sa faci pantaloni cand deja te pricepi. Eu una ma cunosc :rusinosul: , mi-ar sta masina de cusut si stofa instinse prin casa cel putin 2 saptamani (asta in cazul in care m-as grabi). Poate ca dac-as avea mai mult timp liber, m-as hazarda. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 03:01 AM |
|