![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
da, ai si tu dreptate, mie chiar imi place sa-mi fac lucruri! ;)
noi sa fim sanatosi ca ne descurcam noi! :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle tu ai fost mai norocoasa. la liceul unde m-am dat eu te controlau si daca numarul matricol nu era cusut (fara ace, capse sau alte artificii) erai eliminat ... sunt convinsa ca au fost obiceiuri diferite prin tara ... vremuri de demult apuse insa:)) buliiiiiiii, pai reiese k io's mult mai mica decat tine...io n-am prins liceul la uniforma....nici 5-8 numa' k elevii buni purtau si dupa revolutie uniforma (si io fiind printe ei...)...cica "dadea bibne"...nu stiu cui... iar faza cu nr.matricol mi-l aduc aminte din generala 1-4... si nci pamapoanele nu era musai da fie prinse de bentita...io aveam parul lung si le avem prinse la codite... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE eu orice pantalon imi cumpar trebuie scurtat! doar blugi imi mai cumpar acum, ca de stofa imi fac singura! :D pe marimea mea! Incerca-ti si voi, nu e greu deloc sa faci pantaloni, :-* da, mah elly, dar e asa migalos...mi etocmai pantalonii nu-mi ies bine pe coapse, nush de ce...in rest tot ce mi-am croit singura (numa' dupa Burda, k altfel nu ma pricep), mi-au iesit super...dar pantalonii ioc...prefer sa-i cumpar si sa-i modific, unde mai pui ca ii modific de asa natura sa arate mai sic decat originaluo (le mai pun o mansetutza mai sic, sau ceva accesorii care sa le dea un aspect mai deosebit)....numa' k croitoria e tare migaloasa...si tre' sa ai si un strop te talent, pe langa o rabdare infinita si timp bereket....si uj oki criti pe langa tine... succes la croitorie, cine se apuca de hobby-ul asta :P |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
cam asa cum spui elle...soimii patriei s-au inventat cand eu eram deja la scoala :)))
asa ca p-aia i-am ratat, numa mandra pioniera am fost:) kalua tare am senzatia ca am fost la scoala in colturi opuse de tara...tu la Iasi io la Timisoara... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
QUOTE da, mah elly, dar e asa migalos...mi etocmai pantalonii nu-mi ies bine pe coapse, nush de ce...in rest tot ce mi-am croit singura (numa' dupa Burda, k altfel nu ma pricep), mi-au iesit super...dar pantalonii ioc...prefer sa-i cumpar si sa-i modific, unde mai pui ca ii modific de asa natura sa arate mai sic decat originaluo (le mai pun o mansetutza mai sic, sau ceva accesorii care sa le dea un aspect mai deosebit)....numa' k croitoria e tare migaloasa...si tre' sa ai si un strop te talent, pe langa o rabdare infinita si timp bereket....si uj oki criti pe langa tine...succes la croitorie, cine se apuca de hobby-ul asta :P QUOTE si eu tot dupa revistele burda imi fac! si chiar imi ies super, si da, am si ochi critici - pe sotul meu, e un critic...... ii fac si lui pantaloni tot dupa revista burda! Acum mi-a luat sotul masina de cusut electrica si acum nu mai este asa migaloasa croitoria, la o pereche de pantaloini fac cam 2-3ore daca este tiparul scos! sa va luati de croitorie doar daca va place! ;) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine iar am program de shopping :-X
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
si ce ai pe lista de data asta? ;)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai am nimic, cumpar ce gasesc ;)
|
|
|