![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Si cum sa trec pe invitatie? :P
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Felicitari Larysuca si trece-ma si pe mine pe lista. Eu care am facut nunta si am mai mers si pe la altele, te pot ajuta cu ceva sfaturi sau cu orice te-ar putea interesa, asa ca intreaba-ma te rog si iti raspund cu cea mai mare placere. :-*
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Iti multumesc si sa sti ca o sa apelez ;) :estiok: :-*
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
stii tu cum ;) ... da' nu zic cu voce tare sa par misterioasa (pt ceilalti) .... ;D..... gata ma duc sa-mi fac o cafea
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
io pot sa te ajut sa cumperi rokitza.. (IMG:http://www.smileyville.com/images/good/tcwozerelinda3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
lary ai un pm de la mine.
eu nu mai zic nimic. asta este hotararea ta si asa ramane |
|
|
![]()
|
|
Azi am descoperit ca am uitat sa ne interesam de............verighete :ametit: ;D :morideris: :morideris: :morideris: :hainoroc:
Trebuie sa mergem din timp sa dam comanda si nu ne-am gandit , noroc cu o prietena ca si ea face nunta la 2 sapt dupa noi si ne mai consultam una cu alta la ce am facut sau nu :P :P :P Va pupacesc si va iubesc :-* |
|
|
![]()
|
|
Am reusit sa rezolvam tot ce era de facut acum din timp si am emotii pana in mai cred ca o sa treaca repede timpul si :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
:-* :-* :-* :-* |
|
|
alessia81 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Casa de piatra! Si noi de casatorim, la o saptamana dupa voi :)
|
|
|
![]()
|
|
Si voua la fel :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:30 PM |
|