![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ce mai faci femeie? Te bucuri de ultimele clipe in libertate?
In cinstea ta inchin un paharel :hainoroc: ca de mult n-am mai inchinat (vineri seara...) muuuuaahhhhhh :-* |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:-* :-* :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
Te iubesc mey :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Alessia Casa de piatra si la tine!!!! :)
Larysucule sa ne pove cum ii cu rochia.Vrem cat mai multe detalii despre pregatiri. :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
da' petrecerea burlacelor? ::)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kale pai n-ai vazut ca noi am facut deja(cot la cot cu lary) lista de invitati ....s-acum o vad si pe alessia :welcome: ... ne trecem si la tine pe lista si-o tinem intr-o petrecere ca-n povesti sapte zile si sapte nopti.
casa de piatra zanelor :-* |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE Alessia Casa de piatra si la tine!!!! :) Larysucule sa ne pove cum ii cu rochia.Vrem cat mai multe detalii despre pregatiri. :-* Rochia o sa o cumpar din Bucuresti si poate ne vedem cu ocazia asta . Cine stie unde gasesc rochii frumoase ? Recumandari de magazine ? Astept sa imi dati vreo sugestie , eu stiu cam ce imi doresc insa nu stiu unde se gasesc rochii . In Constanta am fost si nu am gasit sa-mi placa , toate sunt cam la fel si nu am vazut nimic deosebit . Am facut un desen cu modelul care il vreau si sper sa gasesc ceva apropiat :P :P :hainoroc: Petrecerea burlacelor are lista deschisa , alessia poate o facem impreuna :P :P :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 20-July 06 Member No.: 431 ![]() |
si eu ma marit...poate prea tarziu scriu...dar...lary draga am vazut ca nunta ta a fost pe 20 mai...zi si mie cum a fost...ai avut emotii...cum a iesit tottul...vreau sa stiu TOT...sa stiu ce ma asteapta...pls pls pls
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Casa de piatra, Criss! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
criss, casa de piatra si fericire multa! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 20-July 06 Member No.: 431 ![]() |
Sar'mana fetelor, sunteti dragutze...doamne ce emotii mai am!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:34 PM |
|