![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Hai ca-ti raspund aici sa nu fim offtopic de tot. Laryysa, tu parca ai nunta in vara nu m-am mai uitat asa ca nici o grija. Sandalute, umerii goi, ninge cu petale si orez... :-*
In primavara si mai bine mireasma de flori de mat, ehe... |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Sunt ariana si va doresc si voua aceeasi fericire :pupaceala: :pupaceala:
Cine vrea sa vina ,are o invitatie de la mine :tararam: :welcome: :welcome: Da tits in mai pe 20 :P |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
una o iau eu :P :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Imi vin si parintii si fratii de la Arad si neamurile care vor :hainoroc: :hainoroc:
O sa fie un amestec de obiceiuri :P :P Si aici e cu gatitul si dezgatitul miresei si la noi nu se face. :hainoroc: Se fura mireasa si la noi si aici , asa ca cine ma fura ? :P :P Si nici nu stiu ce rochie sa imi iau ,ca imi faceam eu asa cum imi place dar cica nu e bine sa iti faci singura rochia . :ametit: |
|
|
![]()
|
|
Sunteti darnici ??? :P , ca ma bag eu, te fur de nu te mai gasesc nici eu :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Sunteti darnici ??? :P , ca ma bag eu, te fur de nu te mai gasesc nici eu :fluierat:
ps. cine nu vrea :hainoroc: ??? :estiok: :floricele: si ma bag si la buchet |
|
|
![]()
|
|
Ma pui la munci atunci ,ca doar lucrez la tine nu? :morideris:
Poate nu mai vreau nici salariu :morideris: |
|
|
![]()
|
|
dau si salariu, dau si dar :P
mana larga :D pup mai dau :-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
tits, sa nu uiti si aspectu' practic, te rog :D
felicitari laryssa, oricum ;) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bah sa mor de n-as veni si eu in 21 mai e ziua mea.Ce te invidiez!Te casatoresti intr-o perioada superfaina!...ne mai dai timp de gandire lary asa-i? :)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:44 AM |
|