![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Notat feteleeeeeeeeeeee :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Casa de granit, nu asa, de orice piatra :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
faci o greseala fatla. mai mult de atat nu spun nimic. poate doar ca urmeaza ceva ani de nefericire.
nu face acest pas. stii bine de ce |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE faci o greseala fatla. mai mult de atat nu spun nimic. poate doar ca urmeaza ceva ani de nefericire. nu face acest pas. stii bine de ce mai dar ce pesimist esti :o |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
foarte. si am si motive f intemeiate crede-ma. nu sunt un feminist sub nici o forma...dar fata asta chiar nu isi are locul langa resp individ. iti zic am motivele mele..bazate pe ce spune chiar lary. dar dupa cum stim fetele buna ajung pe mana unor naspa....asa ca algoritmul va continua sa functioneze
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
hai mai fahnelle, ca n-o fi asa rau. daca laryysa a zis da, o stii ea ce o stii... :-*
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE foarte. si am si motive f intemeiate crede-ma. nu sunt un feminist sub nici o forma...dar fata asta chiar nu isi are locul langa resp individ. iti zic am motivele mele..bazate pe ce spune chiar lary. dar dupa cum stim fetele buna ajung pe mana unor naspa....asa ca algoritmul va continua sa functioneze Coane...nu ne lasa in ceata....baga niste argumente, poate reusim sa recuperam fata! ??? Lary :) Va uresz casa de silicate si cat mai multi plozi printre picioare :-* :floricele: :floricele: Sorin. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baga ceva sa sustina cele afirmate si daca este adevarat, mergem cind se pune intrebarea..........are cineva ceva impotriva????? :'(
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:hohote: :hohote:
Sa ma recuperati sorin? :P Si apropos , fahnel are argumente la ce a postat mai sus . ;) :-* :-* :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si tu ce faci, il aprobi dar nu esti de acord cu el?
Ai farmece fato, ce ai? :'( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:25 PM |
|