![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Crede-ma ca m-am gandit si eu deja cu toate ca nu cred in asa ceva .
Nu stiu , poate faptul ca sunt un copil din flori? :'( Tot ce vreau sa fac se prabuseste parca si nu pot sa fac nimic :'( |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa plinsul pentru cei nevolnici!!! Ori esti asa?
Daca , eram sa-mi pling de mila eram mort de mult!!! Nici macar cind am avut cele mai mari probleme nu am plins....cineva de pe acest forum stie!!! Ia-ti raspunderea de-a dreptul si stabileste, care sunt plusuri si care sunt minusuri, ce cistigi si ce pierzi .Asa fac eu , desi poate este aiurea, insa fa asa cit mai poti, dupa aceea!!!!!!!!!!! [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Am facut cum mi-ai zis si mi-a dat cu minus :ametit:
Acum ? Ce fac ? Incerc din nou sa calculez ? :-* |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum vad topicul asta :|
adicatelea eu imi faceam curaj sa te cer de nevasta de atatea saptamani si uite ca a apucat altul inainte.. :| |
|
|
![]()
|
|
:hohote: :hohote:
Si tu spui tot acum ? :-* Eu nu vreu musai sa ma marit , vreau sa fiu fericita , atat . Sa fiu iubita si sa iubesc , cer prea mult? Acum nu mai stiu daca sunt fericita , am crezut ca daca rezolv una dintre probleme , gata , dar nu e asa si e ciudat , nu sunt asa de fericita cum am sperat . De ce ? Nu stiu dar nu ma las , ca sunt mare si curajoasa :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
laryssa, daca nu esti hotarata, mai amana. nu e musai sa te mariti acum. nu? sau e?
|
|
|
![]()
|
|
Nu e musai , ai dreptate , am oricum timp de gandire :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
lary inca un sfat .... nu faceti copii pana nu stii exact daca vrei sa ramai cu el, pt ca atunci se schimba tare situatia
:-* |
|
|
![]()
|
|
Sunt perfect constienta de asta h_ :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
Mi se pare ca e...cam ciudat. daca pe mine m-ar cere de sotie prietenul meu nu cred ca as avea indoieli, in momentul cand ai indoieli, ar tb sa te gandesti mai bine. Sa vezi care e probl. si daca se poate rezolva. Succes! :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:01 AM |
|