![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Eu aveam varsta ta cand l-am cunoscut si eu tot asta gandeam atunci :hohote: :hohote:
Acum dupa trei ani , doi de cand stam impreuna si o soacra de nu mai zic nu mai gandesc asa , citesc postarile de la alte topic-uri (ex : "intrebare" ) si parca sunt povestile mele . |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
Eu sunt cu prietenul meu de 6 ani. Deci stiu despre ce e vorba. Insa daca as avea indoieli, poate nu m-as marita cu el. Nici nu stiu ce sa zic. :)
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Nu contest asta :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE Eu sunt cu prietenul meu de 6 ani. Deci stiu despre ce e vorba. Insa daca as avea indoieli, poate nu m-as marita cu el. Nici nu stiu ce sa zic. :) e, da de acceptat ai accepta.. macar atunci pe moment (cand face cererea).. nu?? ar fi palpitant sa zici da.. dupa aia :valea: sau cel putin asa as face io :hohote: si dupa aia.. :trozneala: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
frate lary. treaba e simpla..ai ovare in tine sau nu ai. daca nu rupi pisica acum...nu o mai rupi in veci.esti evident dependenta sentimental sau mai stiu eu ce tampenie (cum zic homosexualii astia de cercetatori in ale sufletului...niste poponari oricum). te lasi moale te incaleca ala de iti sar capacele. sa nu te mire ca dupa ce iti face 2 plozi si se plictiseste de tine o sa te insele cu seninatate cu n femei. su apoi tu vei scrie aici pe forum cum ca ..deh asta e e un jegos...dar nu pot sa las copii etc etc. nu incerca sa cauti fericirea in altul.
o sa fii intre doua petarde mama lui (soacrele ar trebui tamponate bucal cu arsenic oricum) si el. iti zic eu in 5 ani cu astia doi dai in icter mecanic |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Eu aveam varsta ta cand l-am cunoscut si eu tot asta gandeam atunci :hohote: :hohote: Acum dupa trei ani , doi de cand stam impreuna si o soacra de nu mai zic nu mai gandesc asa , citesc postarile de la alte topic-uri (ex : "intrebare" ) si parca sunt povestile mele . Daca soacra este problema...pune-l pe el sa aleaga- tu sau ea, si atunci se va complata rezultatul calculelor tale!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
am auzit ca unele dintre voi aveti probleme cu problemele mele cu soacrele. asa e?
|
|
|
![]()
|
|
Va anunt pe toti ca titlul e inca valabil :hainoroc: :hainoroc: :P :P :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Laryssuca eu iti tin pumnii...daca tu il iubesti si simti ca acum e momentul sa faci pasul asta...apai fa-l...si daca ii sa te razgandesti poti sa te razgandesti si cu o zi inainte ca nu-i bai...ne intalnim si ne zompaim intre fete pe undeva.Eu tot mi-as dori sa ajung la tine la nunta. :)
Si daca nu merge casatoria divortezi si gata (nah spun asta de parca ar fi asa simplu ! ).Dar in fond si la urma urmei cum a spus h2004....cata vreme nu e un copil la mijloc e ok...fa ce iti spune sufletul.Parerea mea ca in nici o relatie nu sunt numai fluturi si inimioare.La tine se vad mai bine sageti si sabii pt ca tu ai ales intr-un alt topic sa te eliberezi de frustrari aici printre noi. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Crede-ma ca m-am gandit si eu deja cu toate ca nu cred in asa ceva . Nu stiu , poate faptul ca sunt un copil din flori? :morideris: Tot ce vreau sa fac se prabuseste parca si nu pot sa fac nimic :floricele: :morideris: :trozneala: :pupaceala: :tararam: ;D u r a f. crazy, woman. care e diferenta ca te casatoresti sau stai in continuare cu el. faptul ca esti sau nu din flori, ca ai sau nu flori nu modifica cu nimic situatia. si nu se prabuseste decat ceva in care nu crezi. repet. esti nebuna. el te iubeste, ti-a demonstrat-o, se pare ca si oacra-ta-ti canta in fund. casatoria nu trebuie sa schimbe cu nimic situatia asta. dac-o schimba careva, iti iei boccelutza si pleci. ca si acum. copiii ii mai potzi amana. restul depinde de tine si de cat si daca va trebui sa inaintezi in compromisuri. ce-i asa complicat? aiuliu, daca eram io tactau... din toate discutiile cu tine singurul copil ar fi... el. soacra-ta ti-a descoperit valoarea si te vrea pentru el. iar depinde de tine cum il vei conduce si ce vrei de la viata si de la el. eu nu vad situtia asa dura cum o vede fahnel. o vad mult, mult mai flexibila. ia-o pe ceva care deja s-a intamplat (caci s-a intamplat cand te-ai mutat cu el) si bucura-te de viata si de nunta ta. daca n-o faci tu, o fac eu. si pe undeva e bine ca e linistit. nimereai unu d-asta ca mine care nu sta-ntr-un loc 2 secunde, ce dracu faceai cu el? iti zic io, sex si.. la drum catre alte colturi. ce dracu' doamne iarta-ma viata de tigan e asta? ai? hai pune mana si marita-te ca vin la tine. si-ti sar fulgii, auzi? sa dea dracii sa vad o lacrima pe obrazul tau, ca ai patit-o. hai, treci in biserica na ca ti-am modificat si iconitzele |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:02 AM |
|