![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:offtopic:
:) Ella eu sunt mai calma de felul meu la faze din astea... Da nah va tzuc si pe tine si pe lary si pe titzu :)...pe tzuna l-am pupacit da nu stie :)... |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE :offtopic: :) Ella eu sunt mai calma de felul meu la faze din astea... Da nah va tzuc si pe tine si pe lary si pe titzu :)...pe tzuna l-am pupacit da nu stie :)... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tu erai nebunico? unde fugisi asa tare? ma sui pe motor si nu mai scapi |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:hohote: :hohote:
Va multumesc mey si iertati-ma ca am lipsit , am avut treaba si nu imi mergea nici calculatorul . V-am spus ca va iubesc muuuuuult de tot si tare ,tare ? :-* :-* :-* Sunt hotarata sa ma marit si acum avem cateva de rezolvat cu salonul , invitatiile (lista pe care sunteti si voi :hainoroc:) :P :P Si mai cateva care trebuie acum din timp , cine vrea sa imi de-a sfaturi sunt deschisa si chiar va rog din suflet sa imi dati :-* Va pup si va iubesc :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
"lista pe care sunteti si voi" sper ca si io :o daaa? :P :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Indiferent de ce gauri negre vorbeste Fhanel acolo ne bucuram ca tu esti entuziasmata si te tzucam si orice ar fi noi ni-s langa tine...
Hai bah merem la lary la nunta? :) Tzuna nu mai spune de doua ori de motor ca is zaluda si io :)... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mey, sfaturi cu privire la nunta nu prea stiu sa-ti dau ca n-am facut nunta pana acum :P , dar numai urari de bine si :-* pot. :-* :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
h_2006 :P , Ariana :P (apropos de ce zice fahnel , nu vreau sa comentez :( fara suparare) dulcicoooo :-* :-*
Va pupacesc :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
lary vezi ca-i h_2004 .... ai grija cum ma treci pe lista ca ma trezesc la nunta (si eu vin de departe) ca nu ma lasa ala de la usa sa intru " cee? h_2004? am una 2006 da' 2004 n-am! iesi! " ;D
m-am prostit de oboseala uite larry pt tine :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
:hainoroc: :hainoroc:
h_ daca citesti postarile mele pana de revelion erai h_2005 si dupa h_2006 :P :P Nu e prima data si e intentionat :fluierat: :P :P :floricele: :floricele: :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
stiu meeeey .... glumeam si io .... ca asa m-am plictisit la munca .... vezi ca am simturi de vultur .... vad tot aud tot .... :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:11 PM |
|