![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sushi (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) super!
Forte am luat eu gelatina foi si cand ajung acasa verific gramele sa vedem daca putem scoate ceva ....asta daca nu revine sushi cu detaliile |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In mod normal scrie pe pachet cate foi face continutul unui plic cu praf. Aici 6 foi fac cat un plic cu 9 grame.
Eu folosesc exclusiv gelatina instant, care nu trebuie incalzita si-o recomand. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
arata f bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mai ales acum, vara, trebuie sa fie o nebunie.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da' oare merge daca o fac direct in inelul de tort? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si il desprind pe el usor. sau pun in inelul de tort aluminiu.....
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca hartia se desprinde mai usor de ciocolata decat foaia de aluminiu. Iar daca o faci in forma de tort (cu inel de-ala care se deschide) ma gandesc ca-i si mai usor de scos.
Poate ma apuca si pe mine si fac cu parfait de ciocolata ca nu pun gura pe altceva. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
trimite-l pe monti la plimbare un weekend (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu trebuie sa fac treaba asta, cu fructoza in loc de zahar e (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
sushi |
![]()
|
Musafir ![]() |
tortuletzul nu e greu de facut, original reteta era in forma de tort cu inel dar cum eu sunt minimalista si nu am asa ceva am trantit compozitia intr-o oala ca oricum cand a fost congelata am ridicat de marginile hartiei si a iesitfrumos. Iese si cu folie de aluminiu numai ca trebuie ceva mai multa rabdare cand scoti folia de pe carcasa de ciocolata.
cat inseamna 12 foi de gelatina? eu am gasit numai in plic.... gelatina folosesc si eu granule si am pus 3 linguritze |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am inteles, sarumana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cre' ca incerc si eu pe caldurile astea e numai buna. am eu oareshcare probleme cu ouale (la colesterolul meu oua imi lipsesc!) da' vorba maica-mii "nu poti sta toata viata in regim continuu, mai forteaza si tu ficatul ala sa munceasca". asa ca o sa o incerc in weekend. as pune ceva nuci/alune prin compozitie... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:12 AM |
|