![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Am incercat tortul de la sushi si mi-a placut.A iesit bine si a facut senzatie la petrecere, poate trebuia sa-l pun pe un alt platou ca sa-l evidentieze dar n-am avut altul mai mare.Multumesc pentru reteta sushi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f238/marcela5ro/DSC03267.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f238/marcela5ro/DSC03271.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Marbella (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
si eu am facut-o insa am facut o data si jumatate cantitatile si-am pus 1.5 plicuri de gelatina si se intareste exact cat trebuie. E un desert dulce-acriu foarte placut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oare am mai zis deja asta p-aici pe undeva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ... am senzatia de deja vu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Arata tare gustos, probabil ca urmat prajitura care o fac o sa fie asta.
Cat timp ti-a luat s-o faci Marbella? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Nu prea mult pentru ca se face cam la fel cu tortul de fructe. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) 1/2 - 1 ora?A fost ok, deja ma plictisisem de acelasi tort cu fructe.Urmatorul va fi tortul joffre pe care mi s-a pus pata de mult timp, numai ca n-am gasit reteta potrivita.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si gelatina cata ai pus.Eu nu am foi de gelatina.Am gelatina la plic de la Dr.Oetker scrie pe ea gelatina fin maruntita alba are 10g oare cate pliculete tre sa pun?
|
|
|
![]()
|
|
Ramane pe sapt viitoare ca pe cand sa ma duc sa iau frisca s-a pus pe o ploaie de m-am intors cu fiica-mea inapoi acasa.La noi sunt vre-o 2 mag unde au frisca naturala in rest din aia cu chimicale si nu-mi trebe din aia.
|
|
|
![]()
|
|
Este suficient un plic de 10 gr. Dr Oetker.Incearca reteta si o sa-ti placa aceasta combinatie de dulce acrisor.
|
|
|
![]()
|
|
Incerc ca mi-ai facut o pofta.Iti spun dupa ce l-am facut daca mi-a iesit.Eu cu gelatina nu prea am facut torturi si am asa o teama ca n-o sa-mi iasa, da tot incerc ca arata super.Am facut unul de fructe cu iaurt si nu mi-a iesit decat a doua oara si nici nu m-am omorat dupa gust ceva combinatie frisca cu iaurt, gelatina si fructe.
|
|
|
![]()
|
|
Am pecit tortul Marbella nu mi s-a batut frisca cum trebuie apoi am amestecat-o cu albusurile si s-au pleostit si a iesit cred inghetata mai mult decat tort.
Am bagat-o la congelator o sa vad ce o iesi.Da gustul e bun. Ma si grabeam de numai si uite ca avusesem un feeling ca n-o sa-mi iasa si a fost real. Nu-i nimic next time cand o s-o mai fac o n-o sa ma mai grabesc.Trebuia sa-i pun intaritor la frisca poate da n-aveam si nici nu-mi place ce gust ii da. Urmatorul o sa fie un dobos sapt viitoare. Dupa ce l-am pus la congelator s-a mai remediat situatia a iesit mai bine decat ma asteptam cam acrisor pt gustul meu da e OK. Forte tie s-ar putea sa-ti placa ca am vazut ca ai facut tarta cu lamaie. Cand o sa-l mai fac o sa pun suc de la alte fructe zmeura sau ceva aromat. Am pus si poza. (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P8173785.jpg) |
|
|
![]()
|
|
miss (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) a iesit excelent.Ai dreptate cu gustul acrisor, dar poate ca asta-i tot farmecul la acest tort.Eu am pus zeama de la o singura lamaie, mi s-a parut exagerat de mult doua lamai.Data viitoare o sa-l pun pe un platou muuult mai mare asa ca sa se vada.Aranjat cu ciocolata este super.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:54 PM |
|