![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
da-i bataie.
da`vino cu poze altfel nu cred nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nus daca o fac azi ca azi e prima zi la chestia aia din luna si eu sunt cu nervii in ziua aia si n-am rabdare, da urmeaza sigur in zilele urmatoare. Cre' ca fac din jumate de cantitati si crema si blatul si o acoper cu cioco topita ca fondant nu stie fata sa faca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ca sa iasa laturile egale tre' sa fie lungimea tavii= 2xlatimea tavii sau de 4 ori latimea tavii depinde cat de inalta vrei sa iasa. This post has been edited by Master of Norules: May 24 2008, 03:36 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hahaha mama mia ce-am mai dezabatut reteta asta, dar si cand terminam avem ceva perfect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
deci din fata cand te uiti la paralelipiped trebuie sa ai un patrat altfel cand tai pe diagonala iese caca maca. daca faci glazura nu mai acoperi totul cu crema ca nu-i necesar. si-asa-i bomba calorica. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apoi daca ne apucam sa numaram calorii, mai bine nu mai facem nica. Daca-i bal, bal sa fie! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cand are gustul ce-l are crezi ca ma mai gandesc la calorii da-le in traznet de calorii, ma enerveaza fii-mea o data, ard jumate din ele.
Atunci la inaltime 2 blaturi suprapuse (sau 4 daca foile sunt mai subtiri) ar trebui sa fie cat latimea tavii. Deci eu presimt ca n-o sa-mi iasa exact da' macar try. Oricum din greseli invata omul si totu-i perfectibil. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Mie imi place cand dezbateti, ca asa pricep mai bine. Daca nu punea Kalua desenul puteati sa explicati cu cuburile, ca tot nu pricepeam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eu am facut un tort simplu de ananas cu frisca si piscoturi. Dar mi-ar place sa-l incerc si pe asta. Mie nu mie clar...Martipanul il cumparati? si Amaretto unde gasesc? |
|
|
![]()
|
|
ei nu pricepeai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Amaretto vezi ca e in supermarket acolo unde sint vinurile. Martipanul la sectia cu dulciuri pe unde-s nuci, stafide etc. se vinde in bucatele de 200g ambalat are forma de salam. acu astept pozele (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) despre calorii nu eu vorbesc ci constiinta, insa nici una dintre noi nu le numara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-apoi eu v-am mai zis ca ar trebui sa va mutati in vecinatatile mele ...ca n-ar mai trebui sa faceti prajituri. Va aduc io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca la cat mananc eu din ele..... |
|
|
![]()
|
|
Apai Cleo chiar m-as face vecina cu tine nu numai pt. prajituri si pt sfaturi culinare si pt. ca in Canada e mai bine ca in Ro, da' am un sot capos care nu prea vrea sa plece. Anw macar prin Europa si tot m-as tira din tara scuze de offtopic.
Da am facut aluaturile maine crmea si montatul.Eu le-am facut subtirele sunt curioasa ce-o iesi. Apai si eu vreau asa prieteni sa vina cu prajiruri o sa fie extrem de incantati cred ca. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Imi depun actele sa emigrez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Philia: May 25 2008, 12:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Prajitura asta am facut-o cu aventuri, aseara mi s-a taiat crema, am pus-o pe baie de aburi, azi dimineata mai pun niste unt ca era prea fluida iar s-a taiat desi am scos apa din unt, cred ca de la unt trebuia sa pun d-ala de 80% grasime am pus de 65%, ca eu nu prea iau de 80% ca mi se pare prea gras.
Deci dupa 2 taieri de crema ma apucara dracii si am bagat-o iar pe baie de aburi, am facut un cub inainte sa plecam si acu' cand ne-am intors le-am bagat pe celelalte 2 la congelator. N-apucai sa fac poza la cub ca mi l-au mancat ai mei. Cand le scot pe celelalte fac poza. Din jumate de cantitati mi-au iesit 3 cuburi. Acu' impresii e tare gustoasa si frumoasa prajitura asta. Mai trebe ceva improvizat la crema, mie budinca aia mi-a iesit prea curgatoare data viitoare cred ca o sa pun mai multe oua si o fac un pic mai tare, poate si d-aia mi se taie crema. This post has been edited by Master of Norules: May 25 2008, 03:39 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:32 AM |
|