IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sex rar de tot, Poate o sa vi se para ireal...
leo
post Mar 6 2008, 01:56 PM
Post #41

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

Jessica, eu nu iti recomand sa il parasesti. nu stiu cum fetele au facut greseala asta. asta este alegerea ta pana la urma.

ok. nimeni nu este de fier, iar tu zici ca arati foarte bine. de ce, mai ales ca ai un job bine platit, nu incerci sa schimbi ceva pe la tine? o rochie bine croita, o coafura frumoasa care sa o faca si pe mama ta cand trece pe langa tine sa iti zica "Buna ziua, doamna!" etc. avantajul femeii este ca prin trucuri micute obtine avantaje mari. foloseste lucrurile astea ca headline, nu imi permit sa iti dau sfaturi despre unele lucru incluse natural in orice femeie.

pe de alta parte mi se pare ca "l-ai atins" o data cu ceva. vezi unde e buba si vindec-o.
Go to the top of the page

+Quote Post
afobia
post Mar 6 2008, 02:33 PM
Post #42

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

cred ca aaa2002 a pus punctul pe i (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa ceva .. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 6 2008, 02:34 PM
Post #43

Musafir

hai mai leo, zici ca ai citat din articole si articolase de genul "10 trucuri sa-l tii langa tine/sa-l innebunesti".
sa fim seriosi, daca omului i-a trecut, poate sta ea si in cap (imbracata sau dezbracata), ca nu va avea niciun rezultat.
parerea mea: e pierdere de vreme ce face jessica.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 6 2008, 07:37 PM
Post #44

Musafir

Vai Aaa...abia acum mi-am facut timp sa citesc ce-ai scris. Tare trista experienta ta. Imi place c-ai gasit puterea sa treci peste moment si ai o pofta de viata de zile mari. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Adevarul e ca experienta emigrarii te caleste. Dar sunt sigura ca la fel ai fi gestionat situatia de criza, si daca ramaneai in tara.
Sper sa apara si Jessica si sa vada sfaturile si povestirile voastre.

+Quote Post
Jessica
post Mar 6 2008, 08:44 PM
Post #45

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,415

De trucurile din Cosmo am trecut de mult...Nimic nu tine...Daca ma vede ca umblu prin lenjerie intima sau ceva sexi prin casa ma pune sa ma imbrac ca e frig!!!Nu glumesc!!!In plus, m-am saturat sa tot fiu eu cea care incearca sa rezolve ceva!M-am saturat!
Cat despre aranjat and stuff...fac chestia asta in mod natural, pt mine, nu pt el!Si tine...la altii...El e mandru de mine cand iesim undeva, il vad cum ii sclipesc ochii cand ma priveste...dar atat.
M-am stresat atat din cauza asta..ca mi s-a luat si mie de sex... cu el...Pt ca dornica de sex sunt....la marele greu!!!De o saptamana parca am luat-o razna!Imi vine sa sar pe orice barbat imi iese in cale si numai la asta ma gandesc... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Am cunoscut acum 3 ani un tip... Am mentinut relatia la nivelul discutiilor la telefon/mess.Imi place de mor de el dar stia de la inceput ca n-o sa ma bag in nimic...Am devenit amici...Ei bine, acum ma mananca tare rau sa trec la next level...macar sa ma mai calmez putin.Dar proasta cum m-a facut mama, nu ma lasa inima nici macar sa ma intalnesc cu tipul asta pt ca n-as mai putea sa-l privesc in ochi pe el cand ma intorc acasa...
De incurcat aiurea n-o sa ma incurc pt ca nu pot...Dar ce fac cu toata tensiunea sexuala acumulata?

Mi-ar fi extrem de greu sa ma despart de el...Am un job ok, imi permit sa ma intretin si sa ma rasfat singura, am 2 prietene f bune totusi fara el m-as simti tare singura...Am nevoie sa ma simt protejata, sa fiu a cuiva, sa ma astepte cineva seara acasa, sa stiu ca ma pot baza pe pe cineva oricand si oriunde...Intelegeti dependenta afectiva.Poate caut un father figure...

Da...clisee...stiu...Sper sa ma vindec intr-o zi de el...cand nu va fi prea tarziu...
Nu stiu ce ar putea sa-mi dea puterea sa-l parasesc...
Aaa2002, la tine in ce moment s-a produs declik-ul?

This post has been edited by Jessica: Mar 6 2008, 08:45 PM

+Quote Post
Jessica
post Mar 6 2008, 09:56 PM
Post #46

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,415

Omul asta nu e normal...
Mai devreme i-am spus ca din punctul meu de vedere, noi suntem doar colegi de apartament atata timp cat nu avem o relatie normala de cuplu...N-a zis nimic...
Si acum ma intreaba daca mi-ar placea sa traiesc in nu stiu ce cartier periferic al Bucuresti-ului ca ar vrea sa ne cumparam o casa acolo...
Spuneti si voi daca e sanatos...

+Quote Post
andutz
post Mar 6 2008, 10:53 PM
Post #47

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

Jess, mie mi se pare ca incearca sa schimbe subiectul cu ideea asta cu mutatul...E ceva ce nu-ti spune, si motivul pt care nu-ti spune nu poate sa fie decat rusine sau teama...or both.
Cred ca cel mai bine e sa ii spui lui ce ne-ai spus si noua - cat iti e de greu, ca nu intelegi, chiar spune-i si ca te tenteaza altcineva, dar ca tu il vrei pe el...dar nu asa. Si apoi, daca nici din discutia asta nu iese nimic...probabil ca nu aveti un viitor impreuna. Pe de alta parte, eu cred ca daca el ti-ar spune deschis care e problema, ti-ar fi mai usor...cred ca mare parte din greutatea ta e ca nu stii si el nu-ti spune ce e cu el.
Personal, eu cred ca partea cu lipsa de sex se poate duce daca relatia exceleaza in comunicare, afectiune, suport reciproc (mai ales ca daca toate astea exista, sunt resurse si pentru rezolvarea problemei cu sexul). Dar lipseste mai mult din relatia voastra decat aspectul sexual...lipseste parca si comunicarea, si cu deschiderea...
toate cele bune.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 6 2008, 11:04 PM
Post #48

Musafir

tre sa te contrazic.daca intr-adevar are o problema...si tu ii zici ca te gadesti la altu...chiar ca se duce totul de rapa.si trebuie sa stie ca tu poti sa intelegi orice si sa-l ajuti,dar pt asta trebuie sa iti spuna care e problema lui.

This post has been edited by rozy: Mar 6 2008, 11:05 PM

+Quote Post
andutz
post Mar 6 2008, 11:12 PM
Post #49

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

QUOTE(rozy @ Mar 6 2008, 05:34 PM) *
tre sa te contrazic.daca intr-adevar are o problema...si tu ii zici ca te gadesti la altu...chiar ca se duce totul de rapa.si trebuie sa stie ca tu poti sa intelegi orice si sa-l ajuti,dar pt asta trebuie sa iti spuna care e problema lui.

da, rozy, dar el trebuie sa isi dea seama cat de serioase implicatii are tacerea lui...si pana acum, el a ignorat cam tot ce a spus ea...poate ca lucrul asta o sa fie galeata cu apa rece care il face sa vada ce se intampla.
Dar cu un lucru sunt de acord: este absolut necesar ca Jess sa fie cat mai blanda, ne-defensiva (pt ca el s-ar putea ca, simtindu-se atacat, sa incerce sa indrepte discutia asupra problemelor ei) si ne-ofensiva cu putinta, si sa incerce sa ii spuna ca indeed, orice-ar fi, ea vrea sa il ajute...

+Quote Post
kary_pink
post Mar 6 2008, 11:29 PM
Post #50

Musafir

Am citit si tot citit si am ajuns la o concluzie (nu neaparat si cea adevarata) : ca partenerul tau, Jessica, are probleme de sanatate, este constient de ele dar ca orice barbat se fereste sa vorbeasca despre asta.Asa ca din teama sa nu te piarda iti propune sa cumparati o casa: pas urias pentru un cuplu.

Da-ti o perioada de timp tie, un fel de ultimatum si asteapta sa vezi ce se intampla.Nu-l mai stresa incercand sa afli ce se intampla cu el pentru ca nu vei obtine niciun rezultat.Poti eventual sa incerci sa pari mai intelegatore, mai buna, mai deschisa sa accepti ca are aceasta problema...poate asa macar va vorbi despre asta...

Habar nu am daca avea vreo legatura cu realitatea, dar am vazut intr-un film o poveste asemanatoare celei prezentate de tine...in care o sotie era disperata pentru ca sotul ei mai bine de un an se ferea sa faca dragoste cu ea, asa ca tipa a apelat la un medic si asa s'a aflat ca sotul in cauza avea nu stiu ce probleme.
Dar era doar un film...si sotul a acceptat sa mearga la doctor...

+Quote Post

11 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:57 AM