IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sex rar de tot, Poate o sa vi se para ireal...
3A
post Mar 7 2008, 02:08 AM
Post #51

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Fetelor, multumesc pentru gandurile bune!
M-a ajutat mult credinta in Dumnezeu, si in povestile cu zane, ca binele invinge raul. Si asa este invinge, dar nu in forma in care-ti imaginezi tu, daca stai prea cramponata de un ANUME bine...

Mai e ceva, unui om sanatos ii e f.f.f. greu sa princeapa mintea unui om bolnav.

M-a surprins f. tare exul meu cand dupa ani si ani de discutii, mai cu pauze, mai cu frumosul, mai cu scandal...cand i-am spus ca divortez, stiti care a fost reactia lui?! "ce te-a apucat asa deodata! ca nu inteleg!"
in clipa aia m-a pufnit rasul, si a fost pentru prima data cand nu m-am mai angrenat in discutii si i-am zis ca asa vreau eu, si gata!

cand a aflat de divortz, asta a fost prima reactie, sa-mi arate o casa pe care am fi cumparat-o impreuna...ti-am spus eu Jess ca seamana...parca mie aia imi lipsea?!
mi-ar place, dar prioritatea era una emotionala, nu niste pereti (asa ca depinde de tine Jessica ce prioritati ai in viata si ce alegi)

Am vrut sa mai spun ceva in mesajul trecut, dar m-am oprit ca mi-a fost teama sa nu fac eu prea multe analogii cu ceva ce mi se pare mie...dar ai adaugat acum ceva care ma face sa-mi amintesc aceeasi faza.
Te-ai gandit ca de fapt prietenul tau e un fel de colectionar...adica si-a ales o "piesa" buna pe care o tine la pastrare, ca e a LUI (proprietate, posesiune), se lauda la altii cu ea...dar nu o foloseste sa nu cumva sa se uzeze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta ca sa facem haz de necaz...
din pacate prietenul tau ca si exul meu, habar n-are cat de frumos poate sa straluceasca o femeie care iubeste si e iubita...
El te vede ca un obiect...imi pare rau daca te doare ce spun, dar dupa ce ti-am spus de ale mele, sper sa intelegi ca nu am cea mai mica intentie sa te jignesc. Eventual un mic dus rece, sa vezi realitatea, daca esti pregatita sa o accepti asa cum e..

E ok daca-ti place de altcineva, dar atata vreme cat TU nu ai curajul sa stai singura, tu cu tine, o sa dai in alta dependenta...si tot nu va fi o relatie ok...
Eu in locul tau, m-as desparti de cel cu care nu merge si i-as spune celuilalt ca am nevoie de o pauza de cateva luni, si abia apoi vezi ce mai este....

Clikul nu cred ca s-a facut brusc. Incerc sa-mi aduc aminte, dar ce stiu este ca se adunasera f. multe, strop cu strop...
aa, ba da, stiu care a fost clickul.
Cand am ajuns in Canada, l-am vazut ca i-au sclipit ochii dupa o tipa care era exact acelasi gen cu mine, apoi a dat dovada de niste egoisme crase, pe de alta parte eu aici in Canada m-am trezit singura, singurica...fara prieteni, fara mama, fara stres de bani, ca mi-am gasit relativ repede job, si timp berechet de gandit (faceam pe drum 2 ore jumate dus si 2 ore jumate intors...)
Si brusc mi-am dat seama ca o sa creasca copilul, o sa-si faca viata lui, si eu o sa raman cu exul, la batranete exact cand o sa ai nevoie de o vorba buna sau un sprijin, eu IOC...
Da, Roxi, asa e, o faceam si in Romania, sunt sigura, numai ca ar fi durat inca ceva vreme cred...
Ca acolo e si societatea care nu accepta asa usor o femeie divortata. Acum cred ca s-au mai schimbat vremurile si in Romania nu mai sunt ca acum 5 ani.

Kary Pink, nu cumva in filmul acela era vorba de un cuplu care au avut o viata normala ani de zile si apoi brusc a aparut o problema? pentru ca aia e alta situatie...si se poate rezolva asa cum ai spus, pana la urma el ajunge la doctor.
LA Jess ca si la mine, problema a aparut in clipa in care m-am mutat cu el (deci posesiunea era in ograda lui...).
Din pacate si din fericire, a aparut copilul imediat.
Din pacate pentru ca regret ca nu am stat cu el o vreme inainte sa ma marit, si din fericire ca acum am un flacau de 10 ani de mai mare frumusetea, multumesc lui Dumnezeu!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jessica
post Mar 7 2008, 08:03 AM
Post #52

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,415

Fetelor...dar i-am spus si ca o sa fiu nevoita sa ma culc cu altcineva ca sa-mi racoresc hormoni...I-am spus-o de mai multe ori...Reactia lui: se enerva si se inchidea in el...
Aaa...cred ca ai maaare dreptate la faza cu "colectionarul"....Asa cred si eu.
Are 30 de ani dar relatia cu mine e prima relatie serioasa pe care o are.Pana la 26 de ani, cand m-a intalnit, a avut numai relatii bazate pe sex!!Culmea!!! Si stiu cateva dintre fostele...Sunt depaaaarte de ceea ce considera el (sau eu) femei frumoase!!!La inceputul relatiei imi spunea ca ii e frica sa nu ma piarda pt ca sunt cea mai frumoasa femeie pe care a intalnit-o...Apoi, imi povestea cum colegii lui ii aratau pe strada diverse tipe si el spunea: "Voi nu stiti ce am eu acasa..."
In conditiile astea...nu pot sa cred decat ca e un "colectionar"!!!

Aseara m-am culcat imbufnata.El a inceput sa-mi faca masaj. I-am spus sa ma lase in pace...Poate avea vreo intentie...Nici nu mai stiu cand vrea...si cred ca si daca ar vrea...dupa atatea discutii i-ar fi rusine sa mi-o spuna...Si eu, ca sa nu fiu refuzata, nu indraznesc sa merg mai departe cu gandul...

+Quote Post
leo
post Mar 7 2008, 11:08 AM
Post #53

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

lol...adevarul este ca si eu mai aplic "tratamentul tacerii" in sex de imi urc partenera pe pereti vreo doua luni, dar nu sunt asa de dur.

cred ca la voi este problema ca amandoi va simtiti respinsi. jessica, continua sa iei initiativa pentru ca sunt sigur ca vei reusi pana la urma. daca totusi atunci cand a vrut sa iti faca masaj l-ai respins vei avea de furca cu niste complexe pe care si le-a facut. fi si tu mai putin acida.

si incearca atunci cand discutati sa nu il faci sa se inchida. lucreaza diplomatic. intreaba-l cum vede el viitorul vostru. explica-i ca tu ai nevoie de mai mult sex. nu te supara daca te refuza pentru ca nu sunteti decat voi doi in camera. incearca sa vezi unde vrea el sa ajunga. care sunt planurile lui de viitor pentru voi etc...e greu sa iti spun fara sa stiu situatia exacta.

+Quote Post
3A
post Mar 7 2008, 03:41 PM
Post #54

Incurabil

Leo, asta se cheama manipulare prin sex...adicatelea vezi daca nu te porti frumos, iti tai portiutza...si in general femeile americane sunt acuzate de asta.
2 luni e mult. Daca ai fi suparat si nu vorbesti e ok o zi doua, dar probabil ca depinde de ritmul fiecaruia.

Jess, problema voastra e ca nu vorbiti. Lipsa sexului e efect nu cauza.
Tu nu mai aveai chef pentru ca s-au adunat prea multe si simti ca daca ai accepta s-ar trece peste, fara nici un fel de discutii si problema de fapt nu s-ar rezolva.
Daca nu gasiti un limbaj comun nu e cuplu, nici macar prietenie.

Si mia e ceva! spune-i sa nu-i mai fie frica sa nu te piarda,c a de ce ti-e frica d-aia nu scapi...
Intr-adevar acolo s-ar putea sa fie blocajul lui. Adica e perfectionist, ii e frica sa nu greseasca, in acelasi timp nu vrea sa te piarda, si iaca nu mai face nimic...

+Quote Post
happyCat
post Mar 7 2008, 05:35 PM
Post #55

Musafir

Jessica, imi pare rau ca treci printr-o asemenea experienta. Stiu cum e, pentru ca si eu am avut mai demult un prieten, si tot asa s-a intamplat, sex din ce in ce mai putin. Cand abordam subiectul incepea cu bla bla-uri si pana la urma reiesea ca ar fi din vina mea, ca el ma vedea mai mult ca pe o sora, ca de fapt ma iubea foaaaarte mult dar ca nu il mai atrageam...
Si pana la urma mi-am dat seama ca el de fapt cauta senzatii tari, incepuse sa se imbrace in haine de femeie, chiar si pe strada, se epila, se machia, in fine, eu chestiile astea nu am putut sa le accept, desi am incercat. Mi-a spus ca il atrag si barbatii de fapt, ca ar fi vrut sex in grup si cate si mai cate... Deci el apetit sexual avea, dar nu pentru mine. Poate ca in parte a fost si vina mea ca nu am reusit sa mentin flacara vie intre noi. In final ne-am despartit, ideea a fost a mea si nu mi-a parut rau.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 7 2008, 05:49 PM
Post #56

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

M-ati ametit cu povestile exista sau nu exista atractie pana la urma la asta se rezuma toata treaba.So daca nu exista arivederci Roma , eu una n-as mai sta un minut cu unul care imi toarna povesti, sunt destui barbati pe lumea asta si nu cred ca tre' sa stai langa unul care cand te apuca oaresce pofte zice ca el nu poate. Nici solutia cu amantul nu-i buna asa ca eu zic sa nu stai prea mult pe ganduri, se intampla asta e, nu aveai de unde stii, mai bine o iei de la capat decat sa fii nefercita si fara vre-o sansa de remediere.

+Quote Post
3A
post Mar 7 2008, 06:05 PM
Post #57

Incurabil

Misssn7, asa e, cum spui tu. Numai ca tu probabil ca esti mai realista. Eu una am confundat multe cu atractia...Abia acum, pot sa fac distinctie clara de la inceput si sa zic "pas" sau "da"

Ce bine ar fi daca ar gandi toate femeile ca tine! clar s-ar diminua si din categoria barbatilor "mitocani" ca nu le-ar mai gasi nimeni scuze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si ar fi nevoiti sa se schimbe sau sa ramana singuri...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Mar 7 2008, 06:53 PM
Post #58

Musafir

Vai,nu stiu cum ai rezistat atata timp,sincer iti spun eu nu as putea sta langa barbatul iubit fara sa il ating,fara il vad ca ma doreste.Eu am auzit ca asta este o boala la ei,nu mai stiu exact,daca vrei il intreb pe sotul meu ca el mai stie cate ceva.Eu zic sa nu te mai gandesti sa il inseli pt ca apoi te vei simti groaznic.daca nu esti fericita cu el si te chinui zi de zi fara el nu ti-ar fi mai rau.Plus ca timpul vindeca,asa ca dupa o perioada ai avea sansa sa fi si tu fericita.Nu ai incercat sa ii dai ceva afrodisiace?sunt pe net tot felul de pastile,nu stiu daca sunt bune,dar poate poate,desi este f aiurea faza,dar decat sa il inseli...Ciudat mi se pare faptul ca el nu doreste sa rezolve problema,ba chiar ca i s-e pare normala situatia.Am mai auzit de baieti care nu au chef prea des,dar la 1-2 luni tot aveau chef.FFF ciudat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 7 2008, 06:54 PM
Post #59

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

O bucata din adolescenta si tineretea mea am visat a lot si ma adanceam in niste pasiuni care n-au avut rost, asa ca mai apoi m-am trezit, daca nu imi convenea cum se poarta pretenul go another one cand o fii, ca ajunsesem la un mom. dat de imi era chiar bine far' de men.
Dar are importanta viata sexuala, nu poti s-o pui pe planul al nspelea si sa astepti sa se intample o data la nus cat timp si poate nici atunci sa nu simti mare lucru, apai decat asa mai bine singura.

+Quote Post
Jessica
post Mar 7 2008, 08:38 PM
Post #60

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,415

QUOTE(Ice_qween @ Mar 7 2008, 06:53 PM) *
Vai,nu stiu cum ai rezistat atata timp,sincer iti spun eu nu as putea sta langa barbatul iubit fara sa il ating,fara il vad ca ma doreste.Eu am auzit ca asta este o boala la ei,nu mai stiu exact,daca vrei il intreb pe sotul meu ca el mai stie cate ceva.Eu zic sa nu te mai gandesti sa il inseli pt ca apoi te vei simti groaznic.daca nu esti fericita cu el si te chinui zi de zi fara el nu ti-ar fi mai rau.Plus ca timpul vindeca,asa ca dupa o perioada ai avea sansa sa fi si tu fericita.Nu ai incercat sa ii dai ceva afrodisiace?sunt pe net tot felul de pastile,nu stiu daca sunt bune,dar poate poate,desi este f aiurea faza,dar decat sa il inseli...Ciudat mi se pare faptul ca el nu doreste sa rezolve problema,ba chiar ca i s-e pare normala situatia.Am mai auzit de baieti care nu au chef prea des,dar la 1-2 luni tot aveau chef.FFF ciudat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Chiar e o boala asta? Nu ai putea sa afli cum se numeste?

Poate ar trebui sa accept situatia si sa plec.Poate ca intr-adevar ma vede ca pe o sora si nu mai simte nevoie sa ma...Nici nu stiu...

+Quote Post

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 06:52 AM