![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 2-March 08 Member No.: 3,415 ![]() |
Pai nu prea cred ca o sa apuc sa stau singura (desi chiar imi doresc asta)...ca tipul asta nu prea vrea sa ma mai lase..Nu ca eu as vrea... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si stiu ca e prea devreme...dar acum stau si ma gandesc ca sufeream ca o p.roasta langa unul care uitase ca exist ...si tipul asta ma face sa ma simt atat de dorita...atat de bine...Imi pare rau ca am lasat atata timp sa treaca... Acum mi-e totul atat de clar...Zambesc... |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari pentru pasul facut! Nu te mai gandi la ce-a fost, bucura-te de ce ai si ai grija in viitor!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ma bucur ca zimbesti, asta inseamna ca e bine.Bravo!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 2-March 08 Member No.: 3,415 ![]() |
Da...e fff bine...doar ca nu ma pot abtine sa nu imi para rau de fostul..
Ma simt vinovata ca el e la pamant si eu sunt mai happy ca niciodata.El resimte f urat despartirea asta, e f afectat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ma simt responsabila pt viata lui...Partea cea mai urata e ca nici nu stie de ce s-a terminat...Nu vrea sa inteleaga ce m-a impins la asta...Tot ce crede el acum e ca eu l-am parasit pt ca mi-am gasit pe altcineva...ceea ce e complet gresit... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scrie-i un e-mail sau, si mai frumos, o scrisoare. In care asterni in cel mai frumos mod cat l-ai iubit si cat de tare te-a lovit cu pasivitatea lui sexuala. O scrisoare o ia in mana de nu stiu cate ori, o suceste, o invarteste, o interpreteaza in nu stiu cate feluri pana se lamureste care-i treaba, e altfel decat o discutie.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Scrie-i un e-mail sau, si mai frumos, o scrisoare. In care asterni in cel mai frumos mod cat l-ai iubit si cat de tare te-a lovit cu pasivitatea lui sexuala. O scrisoare o ia in mana de nu stiu cate ori, o suceste, o invarteste, o interpreteaza in nu stiu cate feluri pana se lamureste care-i treaba, e altfel decat o discutie. asta e cea mai proasta idee de la os incoace.... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Scrie-i un e-mail sau, si mai frumos, o scrisoare. In care asterni in cel mai frumos mod cat l-ai iubit si cat de tare te-a lovit cu pasivitatea lui sexuala. O scrisoare o ia in mana de nu stiu cate ori, o suceste, o invarteste, o interpreteaza in nu stiu cate feluri pana se lamureste care-i treaba, e altfel decat o discutie. Mie mi se pare o idee buna. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cred ca asa ar fi trebuit sa fac si eu si nu sa trimit un sms... De fapt, nu cred ca trebuia sa mai fac nimic... Offf. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Mie cel mai normal mi se pare o discutie "face to face" pt ca smsurile, mailurile si scrisorile se interpreteaza in toate felurile posibile, si de cele mai multe ori, exact cum nu trebuie. Daca ai stat nu stiu cata vreme cu o persoana, nu merita macar o ultima intalnire cu o explicatie?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie cel mai normal mi se pare o discutie "face to face" pt ca smsurile, mailurile si scrisorile se interpreteaza in toate felurile posibile, si de cele mai multe ori, exact cum nu trebuie. Daca ai stat nu stiu cata vreme cu o persoana, nu merita macar o ultima intalnire cu o explicatie? Merita, intr-adevar, dar uneori e greu sa privesti perosoana aia in ochi. Cred ca asta e principalul motiv. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jess, ma bucur pentru tine.
Ideea Kaluai cu scrisoarea mi se pare f buna. Discutiile, uneori, sunt inutile. Eu zic ca fiecare trebuie sa fim in stare sa ne depasim greutatile singuri si nu sa apelam la altii. Stiti vorba aia: 'Dumnezeu iti da atat cat poti duce'. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:55 AM |
|