![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Merita, intr-adevar, dar uneori e greu sa privesti perosoana aia in ochi. Cred ca asta e principalul motiv. Ce-i drept, inteleg ca e greu, dar ma gandesc si la ce nu as vrea sa mi se intample mie. Daca s-ar desparti unu de mine mi-ar placea sa nu o faca aiurea, si sa aiba curajul sa-mi explice ca lumea motivele. (Binenteles, asta in cazul in care nu am facut eu ceva suficient de evident , incat sa nu mai fie necesara nicio explicatie...) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Discutiile face to face fac rau ambelor parti, parerea mea. Unul vrea sa-mpuste fuga cat mai repede de-acolo, celuilalt inca i se scurg ochii dupa persoana iubita, nu mi se pare bine.
Iar faptul ca te asezi si scrii o scrisoare, te duci sa cumperi hartie si plic frumoase, o duci la posta, mi se pare, drept sa spun, de admirat si un semn de respect fata de fostul partener. Un sms e o chestie banala, de prost gust intr-o astfel de situatie. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
a...da, scrie-i dar sa imi spui si mie cum se finalizeaza chestia dupa ce o faci.
am previziuni sumbre dar vreau sa vad totusi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Treaba asta cu trimisul unei "scrisori de motivatie" mi se pare ca le incanta pe femei. Dar eu, in jurul meu, am observat ca pe barbati nu-i prea atinge si nu are neaparat efectul scontat....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
buna jessica.
in povestea ta ma regasesc oarecum si eu.noi suntem impreuna de 3 ani, de doi suntem casatoriti si de mai bine de un an...mama face glume pe seama mea."haide mai mama, ca si eu cu tactu facem dragoste mai des ca voi,nu trece o saptama fara sa "simtim" aproape".sunt impreuna de 30 de ani, au o relatie super..dar nu despre ei vroiam sa vb. si noi eram nebuni dupa sex la inceput,faceam oriunde ..in masina ,in toaleta la resturant, in lift ..oriunde si oricand.acum imi incarc telefonul ,(care tine vreo 10 zile)mai des decat facem noi sex.se intampla cred o data la vreo 2 luni , si atunci cred de nevoie.nu poate fi vb de inselat pt ca el lucreaza f aproape de casa , din balcon de la mine se vede locul lui de munca.la ora 17 cand se termina programul este acasa... ti-am spus astea ca sa vezi ca nu esti singura;probleme la noi sunt mai multe ...iar eu nu garantez ca mai stam un an impreuna |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
buna jessica!bine ai venit in "clubul abstinentei" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .ca sa vezi ca nu esti singura iti spun si povestea mea : eu sunt de 3 ani cu sotul meu , de 2 ne-am casatorit iar de mai bine de 1 an am inceput sa facem sex mai rar decat imi incarc eu telefonul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (tel ma tine 10 zile).toate au fost nebunesti la inceput.faceam sex oriunde si oricand;in masina ,in toaleta la restaurant , in lift...iar acum nici nu imi mai amintesc decand nu s-a mai intamplat.probleme la noi sunt mai multe,asa ca eu am luat hotararea sa il parasesc si sa imi vad de viata.nici eu nu ii inteleg atitudine,desi plangeam si imi faceam 1001 griji,ma gandeam la o gramada de tampenii..dar poate ca am stat prea mult pe ganduri,si m-am imbolnavit din cauza stresului si am ajuns la concluzia ca nu se mai poate.Cumnata mea a trecut si ea prin asta si a ales acelasi lucru.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 1-June 08 Member No.: 3,983 ![]() |
[font="Comic Sans MS"][/font]Buna tuturor! Sunt noua pe forum si m-am inscris dupa ce m-am convins ca aici sunt cele mai bune retete de frumusete (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Insa, cand am intrat pe forum primul subiect care mi-a atras atentia a fost acesta, fiindca prin toamna-iarna ma confruntam cu aceeasi problema (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Numai ca la noi au fost 3 sapt, dar eu am zis ca e ceva imposibil de indurat (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Asa ca se intelege de ce m-am ingrozit de ce am citit aici! Jessica, eu sunt fidela pana in panzele albe, dar zau daca te pot intelege cum ai rezistat sa te martirizezi in halul asta (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ma bucur ca ai luat cea mai inteleapta decizie! Nu are rost sa mai ai vreun regret, fiindca nici lui nu i-a parut rau de tine! daca un om de 30 de ani nu poate intelege importanta sexului intr-o relatie, inseamna ca nu merita sa pierzi timpul cu el!!! Nici al meu nu este un agitat fara pereche, avem sapatamani in care se intampla 1 data, poate de 2 ori, dar avem si perioade de nebunii cand se intampla de 3-4 ori intr-un week-end (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sa nu mai spun ca dupa cele 3 saptamani de post, ne-am dezlantuit in 2 zile ca taifunul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ideea e ca nu poti da bir cu fugitii la primul rateu sexual, doar nu se leaga peste noapte relatiile seriose! Dar nici sa stai sa suferi cu lunile nu mi se paare ok (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mitzu, bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si de la mine, Mitzu!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 1-June 08 Member No.: 3,983 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:38 AM |
|