![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#21
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce bine arata! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
Post
#22
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Arata wunderbar. Cleolica d-astea tre' sa prestez zilele urmatoare, tre' sa-mi iau zahar pudra ca mi se strica rasnita.
|
|
|
![]()
Post
#23
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am facut ieri turtite si le pun eu in tava si cand ma uit in cuptor se unisera toate de mi-a iesit ca un blat. N-am pus destula faina. Trebuie mai mult de 100 g faina eu am pus 100 si am mai tot pus si tot n-a fost deajuns. Cam ce consistenta tre' sa aiba aluatul? Merge sa faci si muffins din aluat daca e mai curgator, cred.
Am pus Milka cu alune maruntite si fain se simt alunele in aluat. La gust sunt tare bune, mi-a placut aluatul crud, are asa un gust bun. Ai mei le-au mancat oricum. Mai incerc zilele astea sper sa-mi iasa. This post has been edited by Master of Norules: Jan 15 2009, 10:22 AM |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#24
|
Musafir ![]() |
Ce turtite ai facut tu, Master? Un fel de cookies? Intr-adevar, se mai impreuneaza cateodata daca nu lasi loc suficient intre ele.
Nu stiu daca ar merge aluatul si pentru muffins, pentru ca de obicei la muffins aluatul e mai curgator si are si lapte in el. La cookies are unt, oua, zahar, faina. Am niste retete de cookies cu unt de arahide prin cartile mele, o sa ma uit diseara si le scriu. |
|
|
![]()
Post
#25
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
MoN, depinde cat de mari sint ouale insa nu cred c-am adaugat mai mult de 1 lingura de faina. Consistenta trebuie sa fie necurgatoare. Eu mai fac azi o tura ca i-au placut si sotului meu.
|
|
|
![]()
Post
#26
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Turtitele lui Cleo le-am facut da' mi-a iesit un fel de blat. Ouale erau mici, anw o sa le mai incerc ca sunt bune de tot la gust.
Happy te astept cu retetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca mai am jumate de borcan de unt d-ala care altfel nici nu-mi vine sa ma uit la el, decat daca il bag in vre-o prajii. This post has been edited by Master of Norules: Jan 15 2009, 07:34 PM |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#27
|
Musafir ![]() |
Biscuiti cu unt de arahide - Peanut Butter Cookies 150g faina simpla 75g faina self-raising 100g fulgi de ovaz 125g unt 110g zahar 3 linguri miere 2 linguri unt de arahide Pentru galzura: 120g zahar pudra 25g unt moale 1 lingura apa calda arahide prajite si nesarate, tocate marunt Untul, zaharul, mierea si untul de arahide se pun intr-un vas si se topesc la temperatura scazuta. Se adauga peste amestecul de faina/fulgi intr-un castron si se combina cu o lingura de metal. Se fac bilute din aluatul obtinut si se aseaza pe tavi, cu spatiu intre ele. Se aplatizeaza putin cu o furculita si se coc la foc mediu (180 grade) timp de 10 minute, sau pana cand s-au rumenit. Dupa ce s-au racit, se pune pe deasupra glazura, care se face amestecand ingredientele de mai sus. Pe deasupra se presara arahidele maruntite. |
|
|
![]()
Post
#28
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam fain Happy, o sa-i incerc. Faina self raising care creste singura? Voi pune niste praf de copt sau niste bicarbonat de sodiu ca nus daca e faina d-asta la noi. Da' next time cand ma duc al cumparaturi ma uit poate exista totusi si n-am vazut eu.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#29
|
Musafir ![]() |
Nici la noi nu se gaseste si din cate stiu este numai in tarile vorbitoare de engleza. Cum se face cu faina normala:
U.S. customary: one cup flour 1 to 1½ teaspoon baking powder a pinch to ½ teaspoon salt Metric: 100 g flour 3 g baking powder 1 g or less salt |
|
|
![]()
Post
#30
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam Kalua esti o comoara la casa omului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:28 AM |
|