![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare Fetele :) Am deschis acest sondaj ca sa vad cum e la voi :P
Eu personal sint obsedat de asa ceva....adica opsedat ca vine cineva si-mi face ordine :( :( si nu mai gasesc nimic....pe bune :estiok: :estiok: Va :-* Sorin. ps. daca aveti si ceva poze e super :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Holly shit . geeeeeees
Sorry da eu chiar credeam ca eu sunt f f dezordonata :D Se pare ca tre sa-mi revizuiesc atitudinea fata de mine :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
tare interesant topicul ! :floricele:
si eu cel mai bine ma descurc in dezordinea mea ordonata ...in general nu fac exces nici de ordine dar nici de dezordine dar am zile cand ma loveste parca ceva si fac luna..sclipitor ..si sa nu indrazneasca careva sa mute un milimetru vreun obiect de la locul sau ca fac urat. dar cum am zis...astea sunt zile razlete .... :P |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorine, toata stima si respectul de la omu' meu! ;)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
CCCCCCCCooooooooaaaaaaaaannnnnnnnnneeeeeeeeeee???????????
ce-i acolo, ca eu mi-aduc aminte ca parca am facut odata curatenie si ordine!!!!!!!!! [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
imi place tare mult la tine sorine :D
l amine in camera e o debandata totala! numai eu stiu ce e si pe unde e. daca face cineva ordine...is un om mort! :o :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
iti dai seama ca daca cineva ii face ordine...............este un om distrus?????????? :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu zic ca sunt ordonata,dar lumea din jurul meu e de parere ca nu sunt.Depinde cum percepe fiecare ordinea.Mie imi place asa cum e la sorin.
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie imi placea la Sorin dar dupa ce se domolea din nervi dupa ce-i faceam ordine la el la "scule""(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/BRAVO1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
ma uitam la poza lui Sorin si pana sa se descarce toata ma gandeam: mooooama :o ce ordine pe rafturi.....dupa care am vazut masa :P
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:31 PM |
|